20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/11 – 4/12/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Με σιγουριά, αποφασιστικότητα και προσεχτικά βήματα θα αποχαιρετήσουμε τον Νοέμβριο  και θα υποδεχτούμε τον τελευταίο μήνα της χρονιάς, παρόλο που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά καθώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αντιφατικές καταστάσεις.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή, αυτή την εβδομάδα τον έχει ο ανάδρομος Άρης, ο οποίος στο ξεκίνημα της, με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα μας βοηθήσει να κινηθούμε μεθοδικά και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, ενώ στην συνέχεια, οι όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις εξαιτίας της βιασύνης αλλά και του εγωισμού μας.

Σε περίεργη θέση θα βρεθεί και ο Ερμής, καθώς η συνάντηση του σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο μπορεί να μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας υποθέσεις, ωστόσο, στα τέλη της εβδομάδας, η συνάντηση του σε όψη τετραγώνου  με τον Ποσειδώνα, ο οποίος ολοκληρώνει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λάθη και ψεύτικες υποσχέσεις.

Σε αντίστοιχη θέση θα βρεθεί και η Αφροδίτη, η οποία θα συναντηθεί και αυτή στα μέσα της εβδομάδας σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο, μια συνάντηση η οποία θα συμβάλει θετικά στην προσωπική μας ζωή, καθώς θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για αυτή, ενώ στην συνέχεια, η συνάντηση της, σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις, αλλά και ερωτικές απιστίες.

Το δυναμικό τους πρόσωπο θα δείξουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Σημαντικές αποφάσεις θα πάρουν τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και Λέοντες και οι Υδροχόοι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ, αρκετές εντάσεις και ερωτικές απογοητεύσεις είναι πιθανό να έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 27/11

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει τους φόβους και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 28/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να κινηθούν μεθοδικά και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 29/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε εγωιστικές αντιδράσεις, στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 30/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους και να βρουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τόσο τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 01/12

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Παρασκευή 02/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ μπορεί να παρασύρει σε ψέματα και αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα,  την ισορροπία θα προσπαθήσει να  φέρει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη, για την προσωπική τους ζωή, τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 03/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και οι διαδοχικές όψεις  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 04/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες και να παρασύρει σε ερωτικές απιστίες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωράω με σταθερά και μεθοδικά βήματα και δεν αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και από τις διάφορες σειρήνες που θα βρεθούν στο δρόμο μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό