16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/5 – 29/5/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές και πολλές ευκαιρίες θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, τις οποίες και πρέπει, με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούμε. Στα σημαντικότερα γεγονότα τις εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στα ζώδια που κυβερνούν, στον Κριό και τον Ταύρο, αλλά και η επιστροφή του Ερμή συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο του Ταύρου.

Το πόσο σημαντική είναι, αυτή η εβδομάδα για όλους, θα το δούμε από το ξεκίνημα της και σε όλη την διάρκεια  με τις όψεις που θα σχηματιστούν. Το ξεκίνημα της, θα γίνει με την δυναμική όψη που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, αλλά και τις θετικές συναντήσεις του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα και θα κορυφωθεί,  στα τέλη της εβδομάδας, με την συνάντηση του Άρη με τον Δία.

Η χαρά μας θα είναι διπλή, αφού σε ότι κάνουμε, θα έχουμε  και εύνοια της τύχης που θα μας δώσει η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία. Στα ζητήματα καρδιάς, τα πάντα είναι στο χέρι μας, καθώς η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε γερά θεμέλια όσες σχέσεις και τα δύο  μέλη τους έχουν την διάθεση να δουλέψουν για αυτές, ενώ όσες έχουν φτάσει σε ένα τέλμα, μετά την συνάντηση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ρίξουν τους τίτλους του τέλους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι αυτή την εβδομάδα οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα είναι οι Ιχθύς, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Σε δυναμικές αποφάσεις θα προχωρήσουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύς και οι Παρθένοι. Μια περίοδος έντονης δράσης ξεκινά για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Τις σχέσεις τους θα βάλουν σε γερά θεμέλια οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Νέες ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).Ενώ τους τίτλους του τέλους σε όσες σχέσεις έχουν φτάσει σε ένα τέλμα θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 22/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει αρκετά επιφυλακτικούς με τους δικούς τους ανθρώπους  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 23/05

Θα ξεκινήσει με την  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ανακαλύψουν τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους, ενώ παράλληλα, υπόσχεται ότι θα τους φέρει και έντονες στην ερωτική τους ζωή,  τόσο για τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών. Στην συνέχεια, ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ, την τύχη με το μέρος τους θα έχουν κάτω από την  επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες των 2 πρώτων ημερών.

Την Τρίτη 24/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να βάλουν τις ερωτικές τους σχέσεις σε σταθερή βάση, και να είναι συνεπείς με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 25/05

Νωρίς το πρωί θα κάνει την είσοδο του ο Άρης στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, εγκαινιάζοντας μια από τις πιο δυναμικές αλλά και ερωτικές περιόδους για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ την  ίδια ημέρα,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Πέμπτη 26/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 27/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, να ρίξουν  τους τίτλους του τέλους στη σχέση τους με τον σύντροφο τους ή σε μια συνεργασία που έχει αρχίσει να γίνεται τοξική.

Το Σάββατο 28/05

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή και θα φέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 29/05

Η δυναμική συνάντηση, σε όψη συνόδου του Άρη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, από την μια πλευρά θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες και προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να παρασύρει σε εκρηκτικές αντιδράσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), των πρώτων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωράω σε δυναμικά νέα ξεκινήματα, με αποφασιστικότητα και εκμεταλλευόμενοι την εύνοια της τύχης. Άλλωστε, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό