22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/10 – 9/10/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τίτλος που ταιριάζει στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι, επιστροφή στην κανονικότητα. Και δεν το λέμε τυχαία, καθώς κατά τη διάρκεια της ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα επιστρέψουν σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο, αναβολών, καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων.

Η μοναδική όψη της εβδομάδας είναι η συνάντηση σε όψη τριγώνου, για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία θα μας φέρει απέναντι σε σημαντικές αποκαλύψεις. Ενώ ο επίλογος της εβδομάδας θα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα μας ωθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές.

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν  τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Πιο ήρεμοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ τις σχέσεις τους κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη θα βάλουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 02/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει την νευρικότητα και θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 03/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων.

Την Τρίτη 04/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ενισχύσει την επιθυμία για έλεγχο των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 05/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την γοητεία των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 06/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει την τόλμη και την αποφασιστικότητα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 07/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει απέναντι από σημαντικές αποκαλύψεις τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 08/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 09/10

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να δουν τις σχέσεις τους με τους άλλους και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για αυτές, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει την φετινή ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ζωή επιστρέφει και πάλι στους κανονικούς της ρυθμούς, και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σειρά αποκαλύψεων, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δούμε τις σχέσεις μας με τους άλλους, ώστε να πάρουμε σύντομα τις οριστικές μας αποφάσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό