Home ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/4 – 26/4/2020

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/4 – 26/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου έρχεται να γεμίσει με Φως και αγάπη τις καρδιές όλων μας αυτή την εβδομάδα.

Μιας εβδομάδας που ξεκινά με μια σημαντική πλανητική αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη από την είσοδο του Ήλιου στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου, την Νέα Σελήνη του μήνα, αλλά και τις απαιτητικές όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της,  τόσο ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Ουρανό, όσο και ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Δία, ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την φετινή ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), πιεστική και γεμάτη ανατροπές θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα δυσκολευτούν στην επικοινωνία οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή του Πάσχα 19/ 04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Κριό με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την εξομολογητική διάθεση τόσο των  Κριών  και των Ζυγών όσο και των Υδροχόων  και των Λεόντων. Επίσης η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα θα εγκαινιάσει τα φετινά γενέθλια των Ταύρων τα οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένα είναι .

Την Δευτέρα 20/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 21/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα φέρει αναγκαστικούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 22/04 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Δία θα ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου.

Την Πέμπτη 23/04 η Νέα Σελήνη του μήνα απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε αλλαγές των σχεδίων τους.

Την Παρασκευή 24/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ενισχύσει το άγχος με αποτέλεσμα να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 25/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα είναι η αιτία να κάνουν αρνητικές σκέψεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαήμερου, ενώ την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 24/04 αρχικά θα έχουμε την συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα παρασύρει σε μεγάλες υποσχέσεις και ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Όσο και αν με ζορίζουν οι αλλαγές πρέπει να γίνουν, όπως κάθε τι καινούργιο μπορεί στην αρχή να μας δυσκολεύει σίγουρα όμως είναι καλύτερο από το παλιό το οποίο δεν μπορούσαμε να αποχωριστούμε εύκολα εξαιτίας της αγάπης μας στη συνέχεια.

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την Ανάσταση στην ψυχή μας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! Με υγεία, χαρά και αγάπη.

Παπουτσή Πηνελόπη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version