22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/9 – 25/9/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο ήρεμη και γεμάτη ευχάριστες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα, παρόλο, που στο ξεκίνημα της υπάρχει μια δόση υπερβολής. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού και η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι από τις πιο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις της εβδομάδας, οι οποίες θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε από την μια πλευρά τον τρόπο της σκέψης μας και από την άλλη πλευρά την στάση μας απέναντι στις διάφορες καταστάσεις γύρω μας.

Οι γρήγοροι πλανήτες θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις αυτή την εβδομάδα. Ξεκινώντας τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμής , ο οποίος συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  απέναντι από τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα υπερβολής που ήδη υπάρχει στην επικοινωνία, ενώ λίγο πριν κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, στα τέλη της εβδομάδας, η συνάντηση του με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει τις διπλωματικές μας ικανότητες.

Από την άλλη πλευρά ο Ήλιος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια συνάντηση η οποία πάντα μας φέρνει πιο κοντά στους ισχυρούς αλλά και σε σημαντικές αποκαλύψεις, ενώ η είσοδος του στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού θα μας βάλει επίσημα στο φθινόπωρο. Τελευταίες θα αφήσουμε τις συναντήσεις της Αφροδίτης, η οποία στις αρχές τις εβδομάδας θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που μας υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική μας ζωή, ενώ στα τέλη της η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες και απογοητεύσεις.

Τις υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή,  αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ενώ σε ερωτικές αυταπάτες θα παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 18/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει για άλλη μια φορά σε λεκτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 19/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου να ισχυροποιήσουν την θέση τους, ενώ μπορεί να τους φέρει πολύ κοντά και σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Την Τρίτη 20/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 21/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/09

Ιι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα πιέσει συναισθηματικά και θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 23/09

Η είσοδος του Ήλιου, νωρίς το πρωί, στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, και θα μας βάλει με πολύ όμορφο τρόπο και επισήμως στο φθινόπωρο, ενώ λίγες ώρες αργότερα η συνάντηση του με τον ανάδρομο Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι και διαλλακτικοί στις προσωπικές μας επικοινωνίες.  Το απόγευμα της ίδιας ημέρα ο Ερμής, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου.

Το Σάββατο 24/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις και αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 25/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, η οποία μας υπόσχεται ότι θα αλλάξει με πολύ όμορφο τρόπο τις ισορροπίες στην προσωπική μας ζωή, αρκεί να θυμόμαστε ότι οι προσωπικές σχέσεις για να είναι επιτυχημένες θέλουν καλή επικοινωνία.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!! Χρόνια πολλά στους Ζυγούς!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό