20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Στα θετικά της στοιχεία είναι, η επιστροφή σε ορθή πορεία τόσο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, όσο και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού με συμμετοχή του Άρη θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την επιθυμία μας να αποκτήσουμε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, αλλά, και των ανθρώπων γύρω μας. Στις όψεις της εβδομάδας πρωταγωνιστής θα είναι ο Άρης, ο οποίος θα συναντηθεί στο ξεκίνημα της σε όψη τριγώνου με τον Δία, πολύ ενεργός θα είναι ο ρόλος του στην Πανσέληνο, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα φέρει το οριστικό τέλος των τοξικών καταστάσεων.

Στους τυχερούς της εβδομάδας, από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ, από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία τυχερά θα είναι τα ζώδια του Αέρα που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Στο μάτι του κυκλώνα, εξαιτίας της Πανσελήνου, θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ, σε δυσάρεστη θέση θα βρεθούν εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς, ενώ για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) θα ξεκινήσει μια αρκετά πιεστική περίοδος με πολλές ευθύνες, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους. Ενώ ουδέτερη, θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 17/10

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα βοηθήσει τόσο τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να επικοινωνήσουν με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να πέσουν οι τίτλοι τους τέλους στις τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις των εκπρόσωπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, το ίδιο βράδυ ο Ερμής η ολοκλήρωση της  ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Ζυγού και θα μπει σε στάση, θα δώσει τέλος στην δύσκολη επικοινωνιακά περίοδο που όλοι βιώσαμε.

Την Δευτέρα 18/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας είναι η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μπει σε στάση.

Την Τρίτη 19/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να προωθήσουν τα νέα και ιδιαίτερα τολμηρά σχέδια τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Την Τετάρτη 20/10

Η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, και θα τους ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 21/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα κάνει ιδιαίτερα σκληρούς και επικριτικούς τους απέναντι στους φίλους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 22/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να δώσουν το οριστικό τέλος σε μια σειρά τοξικών καταστάσεων στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.

Το Σάββατο 23/10

Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει για τα ζώδια του Αέρα μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς,  ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι) θα αναγκαστούν να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Ενώ την Κυριακή

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

αποφασίζω να πάρω την ζωή στα χέρια μου και να κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου, όσο τολμηρό και αν είναι, ενώ χωρίς να επιτρέπω στα συναισθήματα μου να με επηρεάσουν, κλείνω οριστικά τον κύκλο σχέσεων που μόνο δεν μου δίνουν πλέον χαρά.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και αυτή η Πανσέληνος να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί!!!

Παπουτσή Πηνελόπη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό