20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/8 – 21/8/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, δίνοντας μας τον απαραίτητο χρόνο να απορροφήσουμε τους κραδασμούς μου μας προκάλεσαν οι ανατρεπτικές όψεις αλλά και η Πανσέληνος που προηγήθηκε. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας θα είναι η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους, ο οποίος θα βάλει φωτιά στα πόδια των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), καθώς θα παραμείνει σε αυτό μέχρι τις 25/03/2023.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει περιοριστικά με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο, στην συνέχεια η συνάντηση του Άρη σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα μας θα μας βοηθήσει να δυναμώσουμε, ενώ υπόσχεται ότι μας περιμένουν έντονες ερωτικές στιγμές. Και δεν θα μείνουμε μόνον εκεί, αφού και η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

Εξίσου σημαντικές όμως θα είναι και οι συναντήσεις του Ερμή, ο οποίος αρχικά θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, μια συνάντηση η οποία θα μας υπόσχεται απρόσμενες συναντήσεις, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση του σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα είναι η αφορμή για αρκετές παρεξηγήσεις. Σίγουροι για τον εαυτό τους θα νιώσουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς, ενώ μια από τις πιο παραγωγικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Από την άλλη πλευρά, σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς θα πρέπει να προχωρήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ μια περίοδος έντονης πίεσης ξεκινά για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Πιο ήρεμη θα είναι όμως για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 14/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει περιοριστικά για τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αφού από την μια πλευρά θα τους φέρει απέναντι στις ευθύνες τους, και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Την Δευτέρα 15/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στα προσωπικά και επαγγελματικά τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα τους υπόσχεται ότι θα ζήσουν και έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους.

Την Τρίτη 16/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις οι οποίες θα γεμίσουν χαρά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 17/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα δυσκολέψει τις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 18/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις, ενώ υπόσχεται και τυχερές ερωτικές γνωριμίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 19/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 20/08

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, και η πολύμηνη παραμονή του σε αυτό, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα πιεστική αλλά συνάμα παραγωγική περίοδο για τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό και ερωτικό διάστημα για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 21/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και παρεξηγήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας, εάν έχουμε πίστη στον εαυτό μας και δουλέψουμε μεθοδικά, αρκεί να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας και δεν αφήσουμε κανέναν και τίποτα να μας επηρεάσει.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό