24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/3 – 19/3/2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε αυτή την εβδομάδα, καθώς οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθουμε αντιμέτωποι, εάν δεν είμαστε προσεχτικοί, είναι πιθανόν να μας οδηγήσουν σε λάθος διαδρομές και αποφάσεις. Οι όψεις που θα σχηματιστούν, στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα φέρουν αρκετούς από εμάς αντιμέτωπους με τις επιθυμίες και τις αλήθειες μας, ενώ οι πλανητικές μετακινήσεις τόσο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όσο και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στην ερωτική μας ζωή, ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς αλλά και ειλικρινείς στην επικοινωνία μας.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα έχει ο Άρης, ο οποίος θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγους μήνες όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς, στη συνέχεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα μας οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει τον Ερμή θα είναι η αφορμή για να προκληθούν αρκετές εντάσεις και καυγάδες. Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη για τελευταία φορά από ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και χωρισμούς.

Το Σύμπαν, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν έχει ένα μοναδικό τρόπο να φέρνει την ισορροπία, έτσι στις δύσκολες στιγμές υπάρχει πάντα και το αντίπαλο δέος, αυτό που μπορεί να βοηθήσει να εκτονωθεί μια κατάσταση και να φέρει χαρά και ισορροπία. Σε αυτό θα βοηθήσουν σημαντικά οι διαδοχικές συναντήσεις του Ήλιο και του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσουν να ονειρευτούμε το μέλλον μας και να βρούμε διέξοδο από τις δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να μην μπερδέψουμε την πραγματικότητα με την επιθυμία.

Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο υπόσχεται σταθερότητα στις σχέσεις μας.

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 12/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου,  και θα ωθήσει αρκετούς από αυτούς να έρθουν αντιμέτωποι με τα απωθημένα και τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

Την Δευτέρα 13/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα σκληρούς και επικριτικούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών,

Την Τρίτη 14/03

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν στις φιλικές και κοινωνικές τους συναναστροφές τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα λίγους μήνες ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις ψευδαισθήσεις και μπορεί να παρασύρει σε φανατικές αντιδράσεις εξαιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 16/03

Από την μια πλευρά οι διαδοχικές όψεις συνόδου που θα σχηματίσουν τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα δώσουν  εμπνευσμένες ιδέες και θα ωθήσουν τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τον εγωισμό και το πείσμα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Τέλος, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η για τελευταία φορά Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει σε οριστικές αποφάσεις , ξεκαθαρίσματα και χωρισμούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Την Παρασκευή 17/03

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους θα παρασύρει σε τσακωμούς του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, παρόλο που λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 18/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή και να σταθεροποιήσουν τις προσωπικές τους σχέσεις, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς των 2 πρώτων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 19/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει στην συγκέντρωση τόσο των Ιχθύων και των Παρθένων όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερω της τελευταίας ημέρας.Από την άλλη πλευρά, λίγες ώρες αργότερα, η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ μπορεί να παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η υλοποίηση των ονείρων μας θα γίνει όταν κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και δεν μπερδέψουμε την πραγματικότητα με το όνειρο.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και τα μάτια μας δεκατέσσερα!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό