24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 8-15 Σεπτεμβρίου: Πάθος, Προκλήσεις και Μοιραίες Στιγμές στον Έρωτα για Όλα τα Ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 8-15 Σεπτεμβρίου: Πάθος, Προκλήσεις και Μοιραίες Στιγμές στον Έρωτα για Όλα τα Ζώδια

 

Κριός

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει για τον Κριό συναισθηματικές προκλήσεις και δυνατές στιγμές στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι γεμάτες εντάσεις και ανατροπές, αλλά η θετική ενέργεια που ακολουθεί υπόσχεται πάθος, φλερτ και ανανεωμένες σχέσεις. Το κλειδί είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να ανοιχτείτε στη ροή της αγάπης που θα σας περιβάλλει.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με πιέσεις και περιορισμούς καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Αυτό μπορεί να φέρει αποστάσεις και ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Ίσως νιώσετε ότι η σύνδεση με το ταίρι σας είναι πιο απαιτητική από ό,τι θα θέλατε, και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα σας αποθαρρύνουν. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να δώσετε χώρο στον σύντροφό σας, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έντονο πάθος και συναισθηματικές αναταράξεις. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενες εξελίξεις που θα σας ξαφνιάσουν. Μείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας ή τις έντονες αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με υπομονή και μη φοβηθείτε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη φέρνει μια πιο ανάλαφρη ενέργεια και ενισχύει την ανάγκη σας για ελευθερία και αυθορμητισμό. Είναι μια καλή μέρα για να ανανεώσετε τη σχέση σας με χαλαρές και ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είστε ελεύθεροι, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε επιπόλαιες περιπέτειες που δεν έχουν προοπτική.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε όλα όσα σας βαραίνουν, αλλά προσέξτε τον τρόπο που το κάνετε για να αποφύγετε τις εντάσεις. Είναι καλύτερο να μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, αλλά χωρίς να δημιουργήσετε συγκρούσεις.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη φέρνει αποφασιστικότητα και δυναμισμό στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την επικοινωνία με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εντυπωσιακή νέα γνωριμία.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και σοβαρότητα στη σχέση σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Οι συζητήσεις γύρω από κοινά πλάνα ευνοούνται και μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά. Μείνετε ανοιχτοί και ειλικρινείς, αλλά αποφύγετε τις επιβλητικές συμπεριφορές.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενισχύει την ένταση και το πάθος στη σχέση σας, αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και κρυφές ανασφάλειες. Είναι μια μέρα που απαιτεί προσοχή, καθώς οι υπερβολικές αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αχρείαστες συγκρούσεις. Αντί να εστιάσετε στις δυσκολίες, προσπαθήστε να δουλέψετε μαζί με το ταίρι σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη και αισιοδοξία στον έρωτα. Είναι η καλύτερη μέρα για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, να βγείτε έξω και να απολαύσετε τη συντροφιά του. Εάν είστε ελεύθεροι, οι νέες γνωριμίες θα έχουν κάτι μαγικό και μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παραμείνετε ανοιχτοί και ευέλικτοι, αποφύγετε τις υπερβολές και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ανανέωση στον έρωτα. Η καλή επικοινωνία και η ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ενισχύσετε τη σύνδεση με το ταίρι σας.

Ταύρος

Γενική Εικόνα: Η εβδομάδα αυτή φέρνει για τον Ταύρο έντονα συναισθήματα και προκλήσεις στον έρωτα, αλλά και ευκαιρίες για να ενισχύσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε νέες επαφές που θα σας συναρπάσουν. Οι πρώτες μέρες μπορεί να φέρουν κάποιες αναταράξεις λόγω απρόσμενων καταστάσεων, αλλά το τέλος της εβδομάδας υπόσχεται αρμονία, πάθος και ρομαντισμό. Ανοιχτείτε στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας και τις υπερβολές.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, κάτι που μπορεί να φέρει αποστάσεις και συναισθηματικές ψυχρότητες στις σχέσεις σας. Ενδέχεται να νιώσετε πιέσεις από τον σύντροφό σας ή να δείτε ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να δώσετε προτεραιότητα στην κατανόηση και την υποστήριξη.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό, το απέναντι ζώδιο από το δικό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σας, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές και απρόβλεπτες αντιδράσεις από το ταίρι σας. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις και σκηνές ζήλιας που θα δοκιμάσουν τη σχέση σας. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε από το πάθος και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα με κάτι διαφορετικό και αυθόρμητο. Μια μικρή απόδραση ή μια ρομαντική έξοδος θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και οι νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν μια απρόσμενη χημεία.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να φέρει υπερβολές και συναισθηματικές εντάσεις. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τα συναισθήματά σας ή να αναζητήσετε επιβεβαίωση από το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με ηρεμία και να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αχρείαστες συγκρούσεις.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε με δυναμισμό τη σχέση σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας και να εκφράσετε ό,τι σας απασχολεί. Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της, και μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις ή να συζητήσετε για το μέλλον με αισιοδοξία. Εάν είστε ελεύθεροι, η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εντυπωσιακή νέα γνωριμία.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και ρομαντισμό στις σχέσεις σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και να δείτε μαζί τα πράγματα πιο θετικά. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα και να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος αλλά και τις εμμονές στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε καταστάσεις ή να αντιμετωπίσετε κρυφές ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις έντονες σκηνές. Αντί να εστιάσετε στις αδυναμίες, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη και αρμονία στον έρωτα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας γεμίσει αισιοδοξία. Η θετική ενέργεια της ημέρας υπόσχεται όμορφες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που η αρχή της εβδομάδας μπορεί να φέρει εντάσεις, το κλειδί είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δώσετε προτεραιότητα στην καλή επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ανανέωση και αφήστε την αγάπη και το πάθος να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας ή αφεθείτε στο φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι 

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τους Διδύμους φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, απρόσμενες στιγμές πάθους και ευκαιρίες για ανανέωση στις σχέσεις σας. Οι πρώτες μέρες είναι γεμάτες προκλήσεις, όμως η θετική ενέργεια που ακολουθεί σας προσκαλεί να αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για επικοινωνία και φλερτ.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας πιέσεις και περιορισμούς στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι απαιτήσεις του συντρόφου σας είναι υπερβολικές ή ότι η επικοινωνία σας δεν είναι όπως θα θέλατε. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε από συναισθήματα απογοήτευσης και να προσπαθήσετε να δείξετε κατανόηση.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις ή σκηνές ζήλιας που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να μην αφήσετε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, το απέναντι ζώδιο από το δικό σας, και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο. Η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη, αλλά η επικοινωνία με το ταίρι σας μπορεί να γίνει δύσκολη. Εάν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν, επιλέξτε να τα συζητήσετε με ηρεμία και να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η υπομονή και η ανοιχτή επικοινωνία είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την αρμονία.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιό σας φέρνει συναισθηματικές υπερβολές και μπορεί να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ενέργειες ή δηλώσεις. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με ένταση, αλλά προσέξτε να μην πληγώσετε το ταίρι σας με τα λόγια σας. Η αυτοσυγκράτηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις και να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ισορροπία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά. Είναι μια ιδανική μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη σχέση σας ή για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και οι νέες γνωριμίες θα έχουν ενδιαφέρον και πάθος.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, προσφέροντας σταθερότητα και ηρεμία στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Οργανώστε μια χαλαρή βραδιά με το ταίρι σας και δείξτε του ότι είστε δίπλα του, ανεξάρτητα από τις μικρές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ένταση και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή παλιές ανασφάλειες. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε το ταίρι σας ή να επιδιώξετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σύνδεση.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στο ζώδιό σας, φέρνοντας τύχη και χαρά στον έρωτα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφεθείτε στη ρομαντική διάθεση, να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να ανανεώσετε τη σχέση σας με όμορφες στιγμές. Η θετική ενέργεια της ημέρας ευνοεί την αγάπη και τις κοινωνικές επαφές, γι’ αυτό απολαύστε τη συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και καλή επικοινωνία στις πρώτες της μέρες, αλλά οι θετικές εξελίξεις που έρχονται θα σας γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Μην αφήσετε τις παροδικές εντάσεις να σας αποθαρρύνουν και αφεθείτε στις ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό ζήστε τη στιγμή και μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Γενική Εικόνα: Η εβδομάδα αυτή για τον Καρκίνο φέρνει έντονα συναισθήματα, απρόβλεπτες καταστάσεις και ευκαιρίες για ανανέωση στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες θα είναι γεμάτες προκλήσεις και ανατροπές, αλλά το τέλος της εβδομάδας υπόσχεται αρμονία, πάθος και ρομαντισμό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί στις ανάγκες του συντρόφου σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια, αποφεύγοντας τις σκηνές ζήλιας και τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας πιέσεις και αποστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι πιο απόμακρος ή ότι οι υποχρεώσεις του δημιουργούν ένα κενό μεταξύ σας. Είναι σημαντικό να δείξετε κατανόηση και να προσπαθήσετε να μην επιβαρύνετε τη σχέση σας με επιπλέον απαιτήσεις. Δώστε χώρο και χρόνο και αποφύγετε τις υπερβολές.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές ανατροπές και έντονα συναισθήματα στη σχέση σας. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή απρόβλεπτες καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά. Μια συζήτηση με ήρεμο τόνο θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι εντάσεις.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, δημιουργώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και πιθανές παρεξηγήσεις. Ίσως αισθανθείτε ότι δεν κατανοείτε ο ένας τον άλλον ή ότι η σχέση σας χρειάζεται μια ανανέωση. Είναι η κατάλληλη μέρα για να σπάσετε τη ρουτίνα και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας φέρει πιο κοντά.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους φέρνει υπερβολές και συναισθηματικές εντάσεις. Μπορεί να παρασυρθείτε σε σκηνές ζήλιας ή να αναζητήσετε επιβεβαίωση από το ταίρι σας με έναν έντονο τρόπο. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Κρατήστε την ισορροπία και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με πιο θετική ματιά.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα στη σχέση σας. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας απασχολεί. Η επικοινωνία σας είναι άμεση και πειστική, κάτι που μπορεί να βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να βελτιώσετε τη σύνδεση με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω, το απέναντι ζώδιο από το δικό σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και αρμονία στη σχέση σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ενισχύσετε τον δεσμό σας με το ταίρι σας και να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Οι θετικές όψεις ευνοούν τη συνεργασία και την κατανόηση, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ένταση και το πάθος στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επαναξιολογήσετε την πορεία σας και να δείτε βαθύτερα τα συναισθήματα που σας συνδέουν. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από εμμονές ή τάσεις ελέγχου, και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σύνδεση που μοιράζεστε.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την εξαιρετικά θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και ανανέωση στον έρωτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφεθείτε στη μαγεία του ρομαντισμού και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να φέρουν κάτι ιδιαίτερο στη ζωή σας.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρουν προκλήσεις, το τέλος της υπόσχεται αρμονία και ανανέωση. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις παροδικές εντάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια, δείξτε κατανόηση και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ενισχύσετε τη σύνδεση με το ταίρι σας. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό αφεθείτε στις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν.

Λέων

Γενική Εικόνα: Η εβδομάδα αυτή για τον Λέοντα φέρνει έντονο πάθος, συναισθηματικές αναταράξεις αλλά και ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι πιεστικές, με εντάσεις και ανατροπές, αλλά η θετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία προς το τέλος υπόσχεται αρμονία και ρομαντισμό. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να ανοιχτείτε στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές αποστάσεις και πιέσεις στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν κατανοεί τις ανάγκες σας ή ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας βαραίνουν τη σύνδεση σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την απογοήτευση και να δείξετε κατανόηση, αναζητώντας κοινά σημεία επαφής.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν σκηνές ζήλιας ή απρόβλεπτες αντιδράσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε παρορμητικά και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι διαφορές.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, ενισχύοντας τη διάθεσή σας για φλερτ και διασκέδαση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω τις εντάσεις και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με φίλους. Εάν είστε ελεύθεροι, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια συναρπαστική πρόκληση που θα αναζωπυρώσει τη διάθεσή σας για περιπέτεια.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικές αντιδράσεις. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να εκφραστείτε δυναμικά ή να απαιτήσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις συναισθηματικές υπερβολές να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας και διατηρήστε την ισορροπία με θετική επικοινωνία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει το κίνητρο να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να επιλύσετε παρεξηγήσεις και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και αρμονία στη σχέση σας. Αυτή η θετική ενέργεια σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη ωριμότητα και να οργανώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι μια καλή μέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ένταση και το πάθος στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε καταστάσεις ή να αντιμετωπίσετε βαθύτερα συναισθήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να επικεντρωθείτε στην αμοιβαία κατανόηση και τη συναισθηματική στήριξη.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, χαρά και αισιοδοξία στον έρωτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, να βγείτε έξω και να ανανεώσετε τη σχέση σας με ρομαντικές εκπλήξεις. Εάν είστε ελεύθεροι, οι νέες γνωριμίες θα έχουν μια ιδιαίτερη χημεία και μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που η αρχή της εβδομάδας μπορεί να είναι έντονη και γεμάτη προκλήσεις, το τέλος της υπόσχεται θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Μην αφήσετε τις προσωρινές δυσκολίες να επηρεάσουν τη διάθεσή σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Ο έρωτας σας χαμογελά και σας καλεί να απολαύσετε κάθε στιγμή.

Παρθένος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τους Παρθένους φέρνει αναταράξεις και έντονες στιγμές στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες είναι γεμάτες πιέσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια αλλάζει, φέρνοντας ρομαντισμό και σταθερότητα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να αποφύγετε τις κριτικές και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, δείχνοντας κατανόηση και υποστήριξη στον σύντροφό σας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, κάτι που φέρνει πιέσεις και συναισθηματικές αποστάσεις στη σχέση σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι ευθύνες σας πιέζουν και επηρεάζουν τη σύνδεση με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τα άγχη της καθημερινότητας να επηρεάσουν την επικοινωνία σας και να δείξετε κατανόηση και ευαισθησία.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις ή να αναδυθούν κρυφά συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία, χωρίς να επιβαρύνετε τη σχέση σας με αρνητικές σκέψεις.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στο ζώδιό σας, δημιουργώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και πιθανές παρανοήσεις. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν συνεννοείστε εύκολα με το ταίρι σας και ότι οι συζητήσεις σας οδηγούν σε διαφωνίες. Προσπαθήστε να παραμείνετε ανοιχτοί και να μην επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες που σας ενοχλούν. Η ευελιξία και η κατανόηση θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικές αντιδράσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονά σας ή να απαιτήσετε περισσότερη προσοχή από το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις παρορμήσεις να σας οδηγήσουν σε σκηνές ζήλιας ή υπερβολικές απαιτήσεις. Εστιάστε στο να βρείτε ισορροπία και να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια αλλά και τρυφερότητα.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε σε ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να λύσετε παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Εάν είστε ελεύθεροι, η επικοινωνία σας θα είναι δυναμική και θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, φέρνοντας σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να δείξετε στο ταίρι σας πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά ή ένα ραντεβού που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει την συναισθηματική σας σύνδεση.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε τη σχέση σας σε μεγαλύτερο βάθος ή να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματά σας. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από εμμονές ή τάσεις ελέγχου και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε μια πιο υγιή και ισορροπημένη σύνδεση.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και αρμονία στον έρωτα. Είναι η ιδανική στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Η θετική ενέργεια της ημέρας ευνοεί την αγάπη και την ανάπτυξη στις σχέσεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι γεμάτες προκλήσεις και πιέσεις, το τέλος της υπόσχεται αρμονία και συναισθηματική ανανέωση. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας αποθαρρύνουν και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Δείξτε κατανόηση, τρυφερότητα και ανοιχτή επικοινωνία για να ενισχύσετε τη σύνδεση με το ταίρι σας.

Ζυγός

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τον Ζυγό φέρνει έντονα συναισθήματα, ανατροπές αλλά και ευκαιρίες για ανανέωση στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρουν προκλήσεις και πιέσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις, αλλά η θετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία στο τέλος υπόσχεται αρμονία και ρομαντισμό. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να αποφύγετε τις υπερβολές και να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές αποστάσεις και πιέσεις στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σας απομακρύνουν από το ταίρι σας ή ότι οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες από ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας ή τα παράπονα.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις. Μπορεί να προκύψουν σκηνές ζήλιας ή απρόσμενες αποκαλύψεις που θα ταράξουν τα νερά στη σχέση σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παρασυρθείτε από τις στιγμιαίες αντιδράσεις. Ο διάλογος με ηρεμία θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και παρανοήσεις με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να είστε σαφείς στις επικοινωνίες σας και να αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια. Επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά της σχέσης σας και προσπαθήστε να λύσετε ό,τι σας απασχολεί με αμοιβαία κατανόηση.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους φέρνει υπερβολές και μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις ή λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πάθος, αλλά προσέξτε να μην δημιουργήσετε εντάσεις που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ισορροπία και να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και οι νέες γνωριμίες θα έχουν κάτι ιδιαίτερο.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά ή μια έκπληξη που θα ενισχύσει τη σύνδεσή σας και θα δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ένταση και βαθιά συναισθήματα στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε τη σχέση σας και να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εμμονές και τις τάσεις ελέγχου και επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία στήριξη.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη και αρμονία στον έρωτα. Είναι η καλύτερη μέρα για να αφεθείτε στον ρομαντισμό και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να φέρουν στη ζωή σας μια δόση μαγείας και νέας ενέργειας.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι έντονες και γεμάτες προκλήσεις, το τέλος της υπόσχεται αρμονία και θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Μην αφήσετε τις προσωρινές εντάσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Η αγάπη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό απολαύστε κάθε στιγμή και δείξτε στο ταίρι σας πόσο σημαντικό είναι για εσάς.

Σκορπιός

Γενική Εικόνα: Η εβδομάδα αυτή για τον Σκορπιό φέρνει έντονα συναισθήματα, πάθος αλλά και προκλήσεις στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες είναι γεμάτες εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά το τέλος της εβδομάδας υπόσχεται ρομαντισμό και ευκαιρίες για να ενισχύσετε τη σχέση σας ή να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις έντονες αντιδράσεις σας και να επικεντρωθείτε στην αμοιβαία κατανόηση και τη συναισθηματική σύνδεση.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικές αποστάσεις και πιέσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ή οι αυξημένες ευθύνες σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να επηρεάσουν τη σύνδεση σας.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις στη σχέση σας. Μπορεί να προκύψουν σκηνές ζήλιας ή απρόσμενες καταστάσεις που θα σας αναστατώσουν. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας. Μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, δημιουργώντας ασυνεννοησία και πιθανές παρεξηγήσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι δεν επικοινωνείτε αποτελεσματικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και να διατηρήσετε την υπομονή σας, δίνοντας προτεραιότητα στη θετική επικοινωνία.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και να αυξήσει την ανάγκη σας για επιβεβαίωση από το ταίρι σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την προσοχή του συντρόφου σας ή να εκφράσετε παράπονα. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με ηρεμία και να αποφύγετε τις σκηνές που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη σας δίνει την ώθηση να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να λύσετε παρεξηγήσεις και να δείξετε πόσο πολύ σας νοιάζει η σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και οι νέες γνωριμίες θα έχουν δυναμισμό και πάθος.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι μια καλή μέρα για να ενισχύσετε τον δεσμό σας με το ταίρι σας, οργανώνοντας όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει να ανανεώσετε τη σύνδεσή σας και να δείξετε την αγάπη σας με πράξεις.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα ή κρυφές ανησυχίες. Είναι μια μέρα που απαιτεί ειλικρινή επικοινωνία και προσοχή στις τάσεις ελέγχου ή ζήλιας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εξερευνήσετε τη σχέση σας σε βάθος και να εστιάσετε στη συναισθηματική υποστήριξη.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και θετική ενέργεια στον έρωτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφεθείτε στη μαγεία του ρομαντισμού και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Η θετική ενέργεια της ημέρας υπόσχεται χαρά και αρμονία στις σχέσεις σας.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα απαιτεί υπομονή και αυτοέλεγχο στις πρώτες της μέρες, αλλά οι θετικές εξελίξεις προς το τέλος θα σας ανταμείψουν. Μην αφήσετε τις έντονες αντιδράσεις να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας και επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σύνδεση και την κατανόηση. Δείξτε αγάπη, αφοσίωση και μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό απολαύστε τις στιγμές και αφεθείτε στο πάθος και τη μαγεία των σχέσεων σας.

Τοξότης 

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τον Τοξότη φέρνει έντονα συναισθήματα, πάθος και προκλήσεις στον έρωτα, αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ανανέωση των σχέσεων. Οι πρώτες μέρες είναι γεμάτες με αναταράξεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας η θετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία σας υπόσχεται χαρά, ρομαντισμό και σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες περιπέτειες. Διαχειριστείτε τις προκλήσεις με ψυχραιμία και δείξτε κατανόηση στον σύντροφό σας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικές πιέσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να σας αποσπάσουν από τη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι η καθημερινότητα σας κρατά μακριά από το ταίρι σας ή ότι υπάρχουν περιορισμοί που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας και να δείξετε την αγάπη σας με απλές αλλά ουσιαστικές πράξεις.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εντάσεις και συναισθηματικές αναταράξεις. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή να νιώσετε ότι κάτι σας κρύβεται, κάτι που θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας παρασύρουν και να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας για ό,τι σας απασχολεί.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τη διάθεσή σας για φλερτ και περιπέτεια. Είναι μια καλή μέρα για να αφήσετε πίσω τις εντάσεις και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Οι ελεύθεροι Τοξότες έχουν αυξημένες πιθανότητες για νέες γνωριμίες που θα φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη ζωή τους.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικές αντιδράσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας έντονα ή να διεκδικήσετε περισσότερο χρόνο και προσοχή από το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις υπερβολές να δημιουργήσουν εντάσεις και εστιάστε στο να διατηρήσετε την ισορροπία και την καλή επικοινωνία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει το κίνητρο να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Εάν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν, αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να τα λύσετε με ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη αυτοπεποίθησή τους για να κάνουν νέες γνωριμίες που θα τους συναρπάσουν.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και γαλήνη στις σχέσεις σας. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύτιμο είναι για εσάς και να οργανώσετε όμορφες στιγμές που θα ενισχύσουν τη σύνδεση σας. Οι συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας ευνοούνται και μπορείτε να προγραμματίσετε μαζί τα επόμενα βήματά σας.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας στη σχέση σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τάσεις ελέγχου και επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σύνδεση και την αμοιβαία υποστήριξη με το ταίρι σας.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την εξαιρετικά θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και αισιοδοξία στον έρωτα. Είναι η ιδανική μέρα για να αφεθείτε στον ρομαντισμό και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας γεμίσει χαρά. Οι ευκαιρίες για αγάπη και διασκέδαση είναι πολλές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις στο έπακρο.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε τις στιγμιαίες εντάσεις και τις προκλήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Δείξτε κατανόηση, χαλαρώστε και απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας επιφυλάσσει ο έρωτας. Ο ρομαντισμός και το πάθος σας οδηγούν σε νέες περιπέτειες!

Αιγόκερως

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τον Αιγόκερω φέρνει συναισθηματικές προκλήσεις, ένταση αλλά και ευκαιρίες για ανανέωση στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πιεσμένοι και απομακρυσμένοι από το ταίρι σας, όμως η θετική ενέργεια προς το τέλος της εβδομάδας υπόσχεται σταθερότητα, ρομαντισμό και ενίσχυση της συναισθηματικής σας σύνδεσης. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις εντάσεις με ψυχραιμία και να επικεντρωθείτε στην καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικές αποστάσεις και πιέσεις στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας ή ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη κατανόηση μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος να επηρεάσει τη σχέση σας και να δείξετε την υποστήριξή σας στο σύντροφό σας με μικρές, ουσιαστικές κινήσεις.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόβλεπτες εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξουν σκηνές ζήλιας ή ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ανασφαλείς. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας. Εστιάστε στο διάλογο και στην κατανόηση των συναισθημάτων του άλλου.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και ασυνεννοησία με το ταίρι σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η επικοινωνία είναι δύσκολη και ότι οι συζητήσεις σας οδηγούν σε διαφωνίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην εστιάσετε σε μικρές λεπτομέρειες που προκαλούν εντάσεις.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικές αντιδράσεις. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονά σας ή να απαιτήσετε περισσότερη προσοχή από το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με ηρεμία και να αποφύγετε τις σκηνές που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας. Επικεντρωθείτε στην κατανόηση και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε παρεξηγήσεις και να βρείτε κοινά σημεία επαφής. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά και να βελτιώσετε την επικοινωνία στη σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η όψη ευνοεί το φλερτ και την έκφραση της αυτοπεποίθησής σας.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και γαλήνη στις σχέσεις σας. Αυτή η θετική όψη σας δίνει τη δυνατότητα να δείξετε στο ταίρι σας την αγάπη σας με πράξεις και να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας. Οργανώστε μια όμορφη βραδιά ή κάντε κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιό σας ενισχύει το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε τη σχέση σας σε βάθος ή να αντιμετωπίσετε συναισθήματα που βρίσκονταν κρυμμένα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να οδηγήσουν σε σκηνές ελέγχου. Εστιάστε στη θετική πλευρά και δείξτε την αφοσίωση σας.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και αισιοδοξία στον έρωτα. Είναι η ιδανική στιγμή για να αφεθείτε στη μαγεία του ρομαντισμού και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να φέρουν στη ζωή σας νέα συναισθήματα και ευχάριστες εκπλήξεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία στις πρώτες μέρες της, αλλά οι θετικές εξελίξεις προς το τέλος θα σας γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Εκφράστε την αγάπη και την αφοσίωσή σας στο ταίρι σας, και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό απολαύστε τις όμορφες στιγμές και αφήστε τη μαγεία των συναισθημάτων να σας καθοδηγήσει.

Υδροχόος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει για τον Υδροχόο έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, απρόσμενες καταστάσεις και ευκαιρίες για ανανέωση στον έρωτα. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρουν εντάσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια γίνεται πιο θετική, προσφέροντας αρμονία και νέες ευκαιρίες για φλερτ και συναισθηματική σύνδεση. Διαχειριστείτε τις προκλήσεις με ψυχραιμία και ανοιχτείτε στις ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας πιέσεις και συναισθηματικές αποστάσεις στις σχέσεις σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σας απομακρύνουν από το ταίρι σας ή ότι οι ευθύνες σας είναι περισσότερες από ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και να δώσετε χώρο στη σχέση σας για να αναπνεύσει.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή σκηνές ζήλιας που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές αντιδράσεις και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διαφορές.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, δημιουργώντας δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή διαφωνίες που θα σας αναστατώσουν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις λεπτομέρειες να σας αποσυντονίσουν και επικεντρωθείτε στη γενική εικόνα. Η ευελιξία και η ανοιχτή επικοινωνία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις διαφορές.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και παρορμητικές δηλώσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο τρόπο. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις υπερβολές να δημιουργήσουν εντάσεις και εστιάστε στην καλή επικοινωνία με το ταίρι σας.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη σας δίνει τη δύναμη να εκφράσετε τις απόψεις σας με αποφασιστικότητα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Η δυναμική επικοινωνία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Εάν είστε ελεύθεροι, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και θα εντυπωσιάσετε κάποιο νέο πρόσωπο.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και ηρεμία στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να επενδύσετε στη σχέση σας, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και να ενισχύσετε τη σύνδεση σας. Οργανώστε μια ρομαντική έξοδο ή απολαύστε μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι, συζητώντας για τα σχέδια και τα όνειρά σας.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση έντασης και πάθους. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να αναλύσετε βαθιά τα συναισθήματά σας και να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας στη σχέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις σκηνές ελέγχου και επικεντρωθείτε στη συναισθηματική υποστήριξη.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και χαρά στον έρωτα. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να αφεθείτε στην απόλαυση της συντροφικότητας, να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Η θετική ενέργεια της ημέρας ευνοεί τις σχέσεις και τη διασκέδαση.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και καλή επικοινωνία στις πρώτες μέρες της, αλλά οι θετικές εξελίξεις που έρχονται θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Μην αφήσετε τις παροδικές εντάσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Δείξτε κατανόηση, τρυφερότητα και αφεθείτε στις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας!

Ιχθύς

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τους Ιχθύες φέρνει έντονα συναισθήματα, πάθος, αλλά και προκλήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι πρώτες μέρες είναι γεμάτες πιέσεις και ανατροπές, όμως καθώς η εβδομάδα προχωρά, η ενέργεια γίνεται πιο θετική, φέρνοντας αρμονία και ρομαντισμό. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις προκλήσεις με ηρεμία, να αποφύγετε τις υπερβολές και να δείξετε την ευαισθησία και την κατανόηση που σας χαρακτηρίζει.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στην Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σας, φέρνοντας συναισθηματικές αποστάσεις και πιέσεις στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι απόμακρος ή ότι οι ευθύνες σας εμποδίζουν να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να επηρεάσουν την επικοινωνία σας και δείξτε κατανόηση.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές στις σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις ή σκηνές ζήλιας που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές υπερβολές. Η ηρεμία και η συζήτηση θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο, δημιουργώντας ασυνεννοησία και πιθανές παρανοήσεις με το ταίρι σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν κατανοείτε ο ένας τον άλλον ή ότι οι συζητήσεις οδηγούν σε διαφωνίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ευγένεια και να μην εστιάσετε σε μικροδιαφορές που προκαλούν ένταση.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους φέρνει υπερβολές και έντονα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονά σας ή να διεκδικήσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε τις υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε περιττές συγκρούσεις.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα στις σχέσεις σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες, να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας και να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Εάν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα είναι έντονο και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, φέρνοντας σταθερότητα και γαλήνη στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να δείξετε την αφοσίωσή σας. Οι συζητήσεις γύρω από τα κοινά σας πλάνα ευνοούνται και μπορούν να ενισχύσουν τη συναισθηματική σας σύνδεση.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ένταση και το πάθος στη σχέση σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να εξερευνήσετε τα συναισθήματα που σας συνδέουν. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από εμμονές ή τάσεις ελέγχου και επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά της σχέσης σας.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας τύχη, ρομαντισμό και θετική ενέργεια στον έρωτα. Είναι η ιδανική στιγμή για να αφεθείτε στη μαγεία του ρομαντισμού και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να φέρουν κάτι ιδιαίτερο στη ζωή σας.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Παρόλο που οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι γεμάτες προκλήσεις, το τέλος της υπόσχεται αρμονία και ανανέωση στον έρωτα. Μην αφήσετε τις παροδικές εντάσεις να σας αποθαρρύνουν και επικεντρωθείτε στην καλή επικοινωνία και στην αμοιβαία κατανόηση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη και την αφοσίωσή σας. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό