27.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 6-13 Οκτωβρίου: Πώς θα επηρεάσουν τα άστρα την καρδιά σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Πρόσεξε τις παρορμητικές σου αντιδράσεις, καθώς η ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε εγωιστικές συγκρούσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε να δημιουργήσεις εντάσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η μέρα φέρνει μια πιο χαλαρή και ανάλαφρη ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείς με τον σύντροφό σου με παιχνιδιάρικο τρόπο και χωρίς σοβαρές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, βρες ευκαιρίες για να βγεις και να διασκεδάσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι πιο ανοιχτή.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές μέρες της εβδομάδας για εσένα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος και ένταση στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια συναρπαστική νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Η μέρα υπόσχεται δυνατά συναισθήματα και αυξημένο ερωτισμό.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η μέρα αυτή μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση ή ανασφάλεια στα ερωτικά σου. Μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο νόμιζες. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και τις μεγάλες αποφάσεις για τη σχέση σου, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολή. Χαλάρωσε και περίμενε καλύτερες μέρες για να πάρεις αποφάσεις.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Μπορεί να νιώσεις πίεση στη σχέση σου ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες καταπιέσει. Αν νιώθεις ανησυχία για το μέλλον της σχέσης σου, είναι σημαντικό να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου χωρίς να αφήνεις τα πράγματα να σε βαραίνουν.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Οι εντάσεις αυξάνονται, και ίσως νιώσεις μια ανάγκη για έλεγχο ή εξουσία στη σχέση σου. Αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που αφορούν το πώς επικοινωνείς τις ανάγκες και τα θέλω σου. Προσπάθησε να μην μπεις σε χειριστικές συμπεριφορές και να παραμείνεις ψύχραιμος.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η διάθεσή σου βελτιώνεται, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο χαλαρό και ανοιχτό στα ερωτικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος. Η μέρα ευνοεί τις πιο ανάλαφρες και αυθόρμητες στιγμές.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου ή με άτομα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή παρανοήσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές συγκρούσεις. Επικεντρώσου στη συζήτηση με ηρεμία και χωρίς εγωιστικές αντιδράσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Κριό φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές, με την Τρίτη να είναι η πιο παθιασμένη και ερωτική μέρα της εβδομάδας. Ωστόσο, οι εντάσεις δεν λείπουν, και θα πρέπει να προσέξεις τις παρορμητικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα τις πρώτες και τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές στιγμές για να ζήσεις το πάθος, αλλά διατήρησε τον έλεγχο στις εντάσεις.

Ταύρος

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, κυρίως λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα αν είσαι σε σχέση. Η ημέρα απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή, καθώς οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η ενέργειά σου στρέφεται περισσότερο στα πρακτικά ζητήματα και την καθημερινότητα, παρά στα ερωτικά. Ωστόσο, αν είσαι σε σχέση, η ημέρα μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το ταίρι σου. Μην περιμένεις μεγάλες εξελίξεις, αλλά εκμεταλλεύσου τη στιγμή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ θετική και ερωτική ημέρα για εσένα. Η τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος, ένταση και ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι ιδανική στιγμή για μια νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η ενέργεια αυτής της ημέρας ενισχύει τα συναισθήματα και φέρνει αρμονία στις σχέσεις, κάνοντας την ερωτική σου ζωή πιο δυναμική.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση στα ερωτικά σου, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει θολή κρίση. Απόφυγε τις μεγάλες συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου, καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις. Κράτησε τις συζητήσεις ανάλαφρες και απόφυγε τις παρανοήσεις.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η διάθεση σου γίνεται πιο ρεαλιστική και επικεντρώνεσαι περισσότερο στις πρακτικές πτυχές των σχέσεών σου. Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου θέματα που χρειάζονται οργάνωση ή να επαναφέρεις την ισορροπία σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η μέρα δεν προσφέρει έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά ενισχύει την αίσθηση της σταθερότητας.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενισχύει τα βαθιά συναισθήματα και τη συναισθηματική σου ένταση. Μπορεί να νιώσεις έντονα συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σου ή να επανεξετάσεις κάποιες πτυχές της σχέσης σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εξετάσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και να τις εκφράσεις με ειλικρίνεια, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε χειριστικές συμπεριφορές.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει συναισθηματική πίεση ή ανάγκη για αποστασιοποίηση από τη σχέση σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου ή να αποστασιοποιηθείς από έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις τις υπερβολές.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες με το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λεκτικές αντιπαραθέσεις ή χειριστικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να επιδιώξεις μια ισορροπημένη προσέγγιση στις συζητήσεις σου και να κρατήσεις τη συζήτηση σε ήρεμα επίπεδα.

Αυτή η εβδομάδα για τον Ταύρο φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές, ιδιαίτερα την Τρίτη, όπου η Αφροδίτη σε ευνοεί με πάθος και αρμονία. Ωστόσο, οι εντάσεις και η σύγχυση στις επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη φέρνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Πρόσεξε τις εγωιστικές αντιδράσεις, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις την υπερβολική ένταση.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η μέρα φέρνει θετική διάθεση για κοινωνικές επαφές. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεσή σου είναι πιο ανοιχτή, και είναι καλή στιγμή να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο σημαντικό.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές ημέρες της εβδομάδας για εσένα. Η όψη τριγώνου Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και νέα ερωτικά ξεκινήματα. Εάν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι πιο ρομαντική και ευχάριστη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα προσφέρει μεγάλες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση στα ερωτικά σου, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ασάφεια στις σχέσεις. Ίσως νιώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο νόμιζες, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις για τη σχέση σου σήμερα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η διάθεσή σου γίνεται πιο σταθερή, και αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, είναι καλή μέρα για να τα αντιμετωπίσεις με λογική και ηρεμία. Προσπάθησε να φέρεις ισορροπία στη σχέση σου, χωρίς να αφήνεις τις αμφιβολίες να σε καταβάλλουν. Εάν είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν προσφέρει έντονες εξελίξεις στα ερωτικά, αλλά μπορείς να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Οι εντάσεις και τα βαθύτερα συναισθήματα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις ή ανασφάλειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η ημέρα φέρνει έντονες καταστάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις, και είναι σημαντικό να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου με ψυχραιμία.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου, κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα φέρει ανανέωση στη σχέση σας.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή δυσκολίες στην επικοινωνία, γι’ αυτό πρόσεξε τη λεκτική αντιπαράθεση. Απόφυγε να μπεις σε παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικών συμπεριφορών και προσπάθησε να κρατήσεις την επικοινωνία σας σε ήρεμο επίπεδο.

Αυτή η εβδομάδα για τους Διδύμους φέρνει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα την Τρίτη, όπου η όψη Ερμή-Δία ευνοεί τις σχέσεις και τις γνωριμίες. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρανοήσεις που μπορεί να προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις λεκτικές συγκρούσεις, εκμεταλλευόμενος τις θετικές στιγμές για να ζήσεις το πάθος και τον ρομαντισμό.

 Καρκίνος

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη συναισθηματική φόρτιση στις σχέσεις σου, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μια πιο χαλαρή διάθεση, αλλά και μια τάση να αποστασιοποιηθείς από τα ερωτικά ζητήματα. Είναι μια καλή μέρα για να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εάν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο μακριά από εντάσεις για να ηρεμήσεις.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και παθιασμένες μέρες για εσένα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος, ένταση και ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα, συναρπαστική γνωριμία που θα φέρει φλογερές στιγμές. Η μέρα ευνοεί την ερωτική ανανέωση και την ενίσχυση των συναισθημάτων.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ασάφεια και σύγχυση στα ερωτικά σου. Πρόσεξε τις αυταπάτες και την τάση να βλέπεις τα πράγματα πιο ρομαντικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι καλύτερο να αφήσεις τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Μπορεί να νιώσεις πίεση από τον σύντροφό σου ή να βγουν στην επιφάνεια θέματα που χρειάζονται συζήτηση. Κράτησε τον διάλογο ανοιχτό, αλλά απέφυγε να γίνεις υπερβολικά αυστηρός ή απόλυτος.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει έντονα συναισθήματα και ερωτικό πάθος. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση κτητικότητας ή έντασης, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να μην παρασυρθείς σε χειριστικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αισθανθείς έλξη προς κάποιον με πολύ έντονο τρόπο.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματική αποστασιοποίηση και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τις έντονες καταστάσεις. Είναι μια καλή μέρα για να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να σκεφτείς τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και άφησε τη μέρα να κυλήσει πιο χαλαρά.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου με το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή ζήλιες, γι’ αυτό πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αρνητικά συναισθήματα. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να μην επιτρέψεις στη ζήλια ή τις ανασφάλειες να επηρεάσουν τη σχέση σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Καρκίνο φέρνει έντονο πάθος, ιδιαίτερα την Τρίτη, όπου η Αφροδίτη και ο Άρης ευνοούν τα ερωτικά σου. Ωστόσο, οι εντάσεις στις σχέσεις σου δεν λείπουν, ιδιαίτερα τις πρώτες και τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις ζήλιες, και εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές στιγμές για να ενισχύσεις την αγάπη και το πάθος στη σχέση σου.

Λέων

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις στις σχέσεις σου, καθώς η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε να μην αφήσεις τα νεύρα ή τις παρορμητικές αντιδράσεις να καταστρέψουν την αρμονία. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αισθανθείς ότι δεν είσαι σε φάση για σοβαρές συζητήσεις ή φλερτ. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια πιο χαλαρή και διασκεδαστική διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις πίσω τις εντάσεις και να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεσή σου είναι πιο ανοιχτή και υπάρχει η πιθανότητα για μια ευχάριστη γνωριμία ή φλερτ, καθώς η ενέργεια σου είναι θετική.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για τα ερωτικά σου, καθώς η τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη φέρνει ένταση, πάθος και ερωτισμό στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και μπορείς να ζήσεις στιγμές μεγάλης σύνδεσης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που θα σε ενθουσιάσει. Είναι μια μέρα γεμάτη ερωτική δράση!

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση στα ερωτικά σου. Μπορεί να μην βλέπεις καθαρά τα πράγματα ή να έχεις υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η διάθεσή σου γίνεται πιο σοβαρή και πρακτική, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει την προσοχή σου σε ζητήματα σταθερότητας και ευθυνών στη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται διευθέτηση, είναι καλή μέρα για να τα συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Η ημέρα δεν φέρνει έντονο πάθος, αλλά ενισχύει την αίσθηση σταθερότητας και συνεργασίας.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και κτητικότητα στη σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις τάσεις για έλεγχο ή ζήλια, καθώς αυτές οι ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη προς κάποιον, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε υπερβολικές αντιδράσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια ανάλαφρη και ανοιχτή διάθεση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, η μέρα προσφέρεται για κοινωνικές εξόδους και φλερτ. Η διάθεσή σου είναι πιο ανεξάρτητη, και μπορείς να απολαύσεις τις ερωτικές στιγμές χωρίς πίεση.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου με το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις ή ζήλιες, γι’ αυτό πρόσεξε να μην αφήσεις τα συναισθήματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Λέοντα φέρνει έντονο ερωτικό πάθος, με την Τρίτη να είναι η πιο θετική και ερωτική μέρα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ευνοούν τις σχέσεις σου. Ωστόσο, οι εντάσεις δεν λείπουν, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, με πιθανές ζήλιες και αντιπαραθέσεις να εμφανίζονται. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και εκμεταλλεύσου τις θετικές μέρες για να ενισχύσεις τη σχέση σου ή να ζήσεις νέες ερωτικές εμπειρίες.

Παρθένος

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση στις σχέσεις σου, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι σου, καθώς μπορεί να προκληθούν εγωιστικές αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή η μέρα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο πιεσμένος ή απογοητευμένος, γι’ αυτό καλύτερα να κρατήσεις μια πιο ήρεμη στάση.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η μέρα είναι πιο ήρεμη και μπορείς να εστιάσεις στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν στη σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία να τα συζητήσεις με ηρεμία και λογική. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να επωφεληθείς από την ημέρα για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέα άτομα.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, καθώς η τριγωνική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι πιο ζεστή και γεμάτη κατανόηση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να επανασυνδεθείς με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση στα ερωτικά σου. Πρόσεξε να μην αφήσεις τη φαντασία σου να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για το ταίρι σου. Απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει σταθερότητα και πρακτική διάθεση στη σχέση σου. Είναι μια καλή μέρα για να ενισχύσεις τη συναισθηματική σου σύνδεση με το ταίρι σου μέσα από απλές, καθημερινές πράξεις φροντίδας και αγάπης. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και να σκεφτείς τι θέλεις από μια σχέση.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει έντονα συναισθήματα και πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν έντονες στιγμές, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε χειριστικές συμπεριφορές ή υπερβολική ζήλια. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις μια έντονη έλξη προς κάποιον, αλλά απόφυγε να πιέσεις καταστάσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει μια ανάλαφρη διάθεση και σε βοηθά να αποστασιοποιηθείς από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις πιο ήρεμες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένταση στις επικοινωνίες με το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις ή ζήλιες, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τον διάλογο σε ήρεμα επίπεδα και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν την ηρεμία στη σχέση σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Παρθένο φέρνει έντονη επικοινωνία και πάθος στα ερωτικά σου. Η Τρίτη είναι μια από τις πιο ευνοϊκές ημέρες για την αγάπη, ενώ η Παρασκευή φέρνει βαθιά συναισθήματα και ένταση. Πρόσεξε, ωστόσο, τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας. Χρησιμοποίησε την ηρεμία και τη λογική σου για να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου.

Ζυγός

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις στα ερωτικά σου, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη, η οποία φέρνει διαφωνίες και συγκρούσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τις παρορμητικές αντιδράσεις, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις μια δυσκολία στο να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά τα συναισθήματά σου.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση στα ερωτικά σου, και είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις πίσω τις εντάσεις και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου πιο χαλαρά. Αν είσαι ελεύθερος, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει, και ίσως βρεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από συζητήσεις και φλερτ.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για τα ερωτικά σου. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι γεμάτη αρμονία και κατανόηση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, είναι μια εξαιρετική μέρα για μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και ασάφεια στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις αυταπάτες ή την τάση να βλέπεις τα πράγματα με έναν ρομαντικό, αλλά μη ρεαλιστικό τρόπο. Απόφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου σήμερα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στις οικογενειακές και συναισθηματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή τις πρακτικές πλευρές της σχέσης σας. Δεν είναι μια μέρα με έντονο πάθος, αλλά μπορείς να ενισχύσεις τη σταθερότητα της σχέσης.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και πάθος στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα μπορεί να φέρει βαθιές συναισθηματικές στιγμές, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε ζήλιες ή υπερβολική κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη προς κάποιον, αλλά απόφυγε να πιέσεις τις καταστάσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη διάθεση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις με τον σύντροφό σου και να απολαύσεις πιο ήρεμες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, αφήνοντας τις εντάσεις πίσω.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες με το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις ή παρανοήσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις. Πρόσεξε τη λεκτική αντιπαράθεση και προσπάθησε να κρατήσεις την ηρεμία στις συζητήσεις σας.

Αυτή η εβδομάδα για τον Ζυγό φέρνει έντονες εξελίξεις στα ερωτικά σου, με την Τρίτη να είναι η πιο ευνοϊκή και ρομαντική ημέρα, καθώς ο Ερμής και ο Δίας ευνοούν την επικοινωνία και τις γνωριμίες. Ωστόσο, οι εντάσεις δεν λείπουν, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα να προκαλεί ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και εκμεταλλεύσου τις θετικές μέρες για να ενισχύσεις τη σχέση σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη συναισθηματική φόρτιση στις ερωτικές σου σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις έντονες συγκρούσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η μέρα φέρνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Εάν υπάρχουν εντάσεις, είναι καλή στιγμή να προσπαθήσεις να επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και μπορεί να έχεις ευκαιρίες για φλερτ.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για τα ερωτικά σου, καθώς η τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος, ένταση και ερωτική ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και να σε ενθουσιάσει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα φέρνει κάποια σύγχυση στα ερωτικά σου. Μπορεί να νιώσεις ότι η σχέση σου δεν είναι τόσο ξεκάθαρη ή ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και τις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και πρακτικά. Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου θέματα που χρειάζονται οργάνωση και να βάλετε σε τάξη τη σχέση σας. Η μέρα δεν έχει την ένταση του πάθους, αλλά φέρνει σταθερότητα και αίσθηση ασφάλειας.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει βαθιά συναισθήματα και έντονο πάθος. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βιώσεις έντονες στιγμές, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε χειριστικές ή κτητικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη προς κάποιον, αλλά πρόσεξε να μην πιέσεις καταστάσεις ή αφήσεις τη ζήλια να σε κυριεύσει.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και ανεξάρτητη διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να δώσεις χώρο στη σχέση σου και να χαλαρώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι καλή στιγμή για κοινωνικές εξόδους και φλερτ, χωρίς να νιώθεις πίεση.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου με το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ζήλια ή έντονα συναισθήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και να κρατήσεις την ηρεμία στις συζητήσεις σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Σκορπιό φέρνει έντονο πάθος και βαθιά συναισθήματα, με την Τρίτη και την Παρασκευή να είναι οι πιο δυνατές ημέρες, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ενισχύουν τα ερωτικά σου. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις κτητικές τάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Χρησιμοποίησε τις θετικές ενέργειες για να ζήσεις όμορφες στιγμές και να ενισχύσεις τη σχέση σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις παρανοήσεις.

Τοξότης

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε τις εγωιστικές αντιδράσεις και τις παρορμητικές κινήσεις, καθώς αυτές οι ενέργειες μπορεί να κλονίσουν την αρμονία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις μια δυσκολία στην επικοινωνία των συναισθημάτων σου.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει με αισιοδοξία και ζωντάνια. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, αφήνοντας πίσω τις εντάσεις της προηγούμενης ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα ή να φλερτάρεις με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες για τα ερωτικά σου. Η όψη τριγώνου Ερμή-Δία φέρνει θετική ενέργεια και αρμονία στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι γεμάτη κατανόηση και ευχάριστη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, είναι η τέλεια μέρα για μια νέα γνωριμία ή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ήθελες. Απόφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να μην είσαι σίγουρος για τα συναισθήματά σου.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η μέρα φέρνει σταθερότητα και πρακτικότητα στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι καλή στιγμή να συζητήσεις με το ταίρι σου θέματα που χρειάζονται οργάνωση ή να βάλεις σε τάξη τις κοινές σας υποχρεώσεις. Η ημέρα δεν προσφέρει έντονο πάθος, αλλά ενισχύει τη σταθερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να δεις τα πράγματα με πιο ρεαλιστικό τρόπο.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βιώσεις έντονες συναισθηματικές στιγμές, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε ζήλια ή υπερβολική κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις έντονη έλξη προς κάποιον, αλλά απόφυγε να πιέσεις καταστάσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανάλαφρη διάθεση και ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια εξαιρετική μέρα για φλερτ και κοινωνικοποίηση. Η διάθεσή σου είναι πιο ανοιχτή και ανάλαφρη.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις ή παρανοήσεις. Πρόσεξε τη λεκτική αντιπαράθεση και προσπάθησε να κρατήσεις τον διάλογο σε ήρεμα επίπεδα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Τοξότη φέρνει έντονο πάθος και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα την Τρίτη, όταν οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις φέρνουν τύχη και αρμονία στις σχέσεις σου. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρανοήσεις που μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές μέρες για να φέρεις πάθος και αρμονία στη σχέση σου ή για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Αιγόκερως

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν υπάρχουν ζητήματα επικοινωνίας που δεν έχουν επιλυθεί. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις σοβαρές συγκρούσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστείς να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι σου για να σκεφτείς τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις την ανάγκη για εσωτερική περισυλλογή και να εξετάσεις τι θέλεις πραγματικά από τις ερωτικές σου σχέσεις.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας για τα ερωτικά σου. Η όψη τριγώνου Ερμή-Δία φέρνει αρμονία και ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι πιο ευχάριστη και μπορεί να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή μέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια σύγχυση ή ασάφεια στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις αυταπάτες και την τάση να βλέπεις τα πράγματα με ρομαντικό, αλλά μη ρεαλιστικό τρόπο. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου σήμερα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, φέρνοντας σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τις κοινές σας προτεραιότητες και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να εξετάσεις τις επόμενες κινήσεις σου στις ερωτικές σου υποθέσεις.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνει έντονα συναισθήματα και πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν έντονες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πρόσεξε τις τάσεις για ζήλια ή χειριστικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος, η έλξη προς κάποιον μπορεί να γίνει πολύ έντονη, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να περάσεις πιο ήρεμες στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα προσφέρεται για να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου με πιο χαλαρή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή μέρα για κοινωνικοποίηση και φλερτ, χωρίς όμως να πιέζεις καταστάσεις.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες που οφείλονται σε βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Απόφυγε τις χειριστικές συμπεριφορές και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μην οδηγηθείτε σε περιττές συγκρούσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Αιγόκερω φέρνει έντονο πάθος και βαθιά συναισθήματα, ιδιαίτερα την Παρασκευή, όταν η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενισχύει τις ερωτικές σου σχέσεις. Ωστόσο, οι εντάσεις στην επικοινωνία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ειδικά τις πρώτες και τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου τις θετικές ημέρες για να ενισχύσεις τη σχέση σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Υδροχόος

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν θέματα που δεν έχουν επιλυθεί. Πρόσεξε τις παρορμητικές σου αντιδράσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ρήγματα. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να αποφύγεις τη βιασύνη στις ερωτικές σου κινήσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει πιο ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση. Είναι καλή μέρα για να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς, είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση, η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να επαναφέρεις τη θετική ενέργεια στη σχέση σας.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή η μέρα φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ενισχύοντας την επικοινωνία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες συζητήσεις και καλή διάθεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με άνεση και αυτοπεποίθηση.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις παρεξηγήσεις ή τις λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, και απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αισθανθείς ανασφάλεια ή αμφιβολίες σχετικά με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια πιο εσωστρεφή διάθεση στα ερωτικά σου, κάνοντάς σε να αναζητήσεις λίγη απομόνωση ή χρόνο για σκέψη. Αν είσαι σε σχέση, είναι καλή στιγμή να σκεφτείς τα συναισθήματά σου και να αποφύγεις τις έντονες συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο για να κατανοήσεις τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει έντονα συναισθήματα και πάθος στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βιώσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πρόσεξε τις τάσεις για ζήλια ή κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη προς κάποιο πρόσωπο, αλλά πρόσεξε να μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να γίνουν υπερβολικές.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ανεξαρτησία και ευχάριστη διάθεση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, διατηρώντας όμως την ελευθερία και την προσωπική σου ανεξαρτησία. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου με το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις ή κρυμμένα συναισθήματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Πρόσεξε τις υπερβολές και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ρήξεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τις συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Υδροχόο φέρνει δυνατές στιγμές στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα την Τρίτη, όταν η επικοινωνία και η αρμονία θα είναι στα καλύτερά τους. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρανοήσεις, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, όταν το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές μέρες για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου και να περάσεις όμορφες στιγμές, διατηρώντας την ψυχραιμία σου όταν προκύπτουν εντάσεις.

Ιχθύς

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις στις σχέσεις σου, καθώς η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και πιθανές αντιπαραθέσεις. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι σου, καθώς τα νεύρα μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να αποφύγεις τις λανθασμένες κινήσεις σε φλερτ ή νέες γνωριμίες.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει αλλαγή στη διάθεση και σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου τις εντάσεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι καλή μέρα για να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου, χωρίς σοβαρές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές εξόδους και χαλαρό φλερτ.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο ερωτικές και τυχερές μέρες για εσένα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη φέρνει έντονο πάθος και ερωτική ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ανανεωμένος και θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση ή παρανοήσεις στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις υπερβολικές προσδοκίες ή τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να δημιουργήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως δεν βλέπεις καθαρά τα πράγματα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει σταθερότητα και ρεαλισμό στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου και να θέσεις κοινές βάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να δεις τις επιλογές σου με πιο καθαρή ματιά και να κάνεις πιο ώριμες ερωτικές κινήσεις.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει έντονα συναισθήματα και βαθιές ερωτικές επιθυμίες. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις τάσεις για κτητικότητα ή ζήλια που μπορεί να εμφανιστούν. Αν είσαι ελεύθερος, η έλξη που θα νιώσεις για κάποιο άτομο μπορεί να γίνει πολύ έντονη, αλλά φρόντισε να μην πιέσεις καταστάσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, χωρίς να επικεντρωθείς σε προβλήματα ή υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εξόδους.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις παρεξηγήσεις και τις κρυφές ζήλιες που μπορεί να δημιουργηθούν. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις λεκτικές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τις έντονες συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν, καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες.

Αυτή η εβδομάδα για τους Ιχθύες φέρνει έντονο πάθος και ερωτική ενέργεια, ιδιαίτερα την Τρίτη, που είναι η πιο τυχερή και ερωτική ημέρα. Ωστόσο, η σύγχυση και οι παρανοήσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις, ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Κυριακή. Πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρορμητικές αντιδράσεις, αλλά εκμεταλλεύσου τις θετικές στιγμές για να ενισχύσεις το πάθος και τη σύνδεση με το ταίρι σου ή για να ζήσεις νέες ερωτικές εμπειρίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό