16.4 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 20-27 Οκτωβρίου: Αγάπη, Πάθος, Αλλαγές – Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την καρδιά σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα για τον Κριό θα είναι μια περίοδος όπου τα συναισθηματικά και ερωτικά σου θέματα έρχονται στο προσκήνιο με έντονη διάθεση για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις. Οι εκλείψεις και οι πλανητικές όψεις πιέζουν, κάνοντας τη συναισθηματική σου ζωή απαιτητική και γεμάτη αντιθέσεις.

Από την Κυριακή 20/10:Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις. Ενδέχεται να νιώσεις κάποια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας σου να διασκεδάσεις και των εσωτερικών σου συναισθημάτων. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις πως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να αντιμετωπίσεις αλήθειες και προβλήματα στις σχέσεις σου. Είναι πιθανό να πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις ή να κάνεις σημαντικές συζητήσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Αν υπάρχουν τοξικές καταστάσεις ή άλυτα θέματα σε μια σχέση, τώρα είναι η στιγμή για να τα αντιμετωπίσεις και να κλείσεις κεφάλαια.

Την Πέμπτη 24/10:Η θετική όψη του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και πρωτοβουλίες, οι οποίες μπορεί να δώσουν νέο αέρα στα ερωτικά σου. Αν νιώθεις ότι έχεις κολλήσει σε μια σχέση ή κατάσταση, αυτή η όψη θα σε ενθαρρύνει να πάρεις ρίσκα και να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφραστείς ελεύθερα και να κάνεις το επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσεις μια νέα σχέση είτε να κάνεις μια σημαντική αλλαγή σε μια υπάρχουσα.

Το Σάββατο 26/10:Η ένταση κορυφώνεται με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες, ειδικά αν νιώθεις πως οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται ή αν υπάρχει παρεξήγηση με το ταίρι σου. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που υπάρχουν.

Την Κυριακή 27/10:Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και η όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει συναισθηματική αστάθεια και μικρές απογοητεύσεις. Είναι σημαντικό να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να μην αφήνεις την αμφιβολία ή τη ζήλεια να κυριαρχήσουν. Αν αισθάνεσαι πίεση, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και να βρεις την ηρεμία σου πριν πάρεις αποφάσεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα ζητά από σένα να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις ό,τι σε κρατά πίσω στα ερωτικά σου. Μην φοβάσαι να πάρεις αποφάσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κλείσεις ένα κεφάλαιο. Η απελευθέρωση από τοξικές καταστάσεις θα φέρει χώρο για νέα συναισθήματα και εμπειρίες.

Ταύρος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονες αλλαγές και αποφάσεις στον ερωτικό τομέα για τους Ταύρους. Οι πλανητικές όψεις υποδεικνύουν πως η σταθερότητα που τόσο αναζητάς μπορεί να κλονιστεί, αλλά και να δημιουργηθούν ευκαιρίες για νέες εξελίξεις, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας.

Από την Κυριακή 20/10:Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε παρακινεί να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις ανάγκες σου στις σχέσεις σου. Αν νιώθεις ότι κάτι σε μια σχέση δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες, τώρα θα έχεις την τάση να το εκφράσεις. Προσπάθησε όμως να μην αφήσεις την ένταση να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Την Τρίτη 22/10:Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με το ταίρι σου για κοινά σχέδια και να θέσεις τις βάσεις για μια πιο σοβαρή πορεία. Αν είσαι σε αναζήτηση νέας σχέσης, οι επιλογές που θα κάνεις τώρα θα είναι βασισμένες στην ανάγκη σου για σταθερότητα και μακροχρόνια ασφάλεια.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνει ξαφνικές αλλαγές και νέες ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Αυτή η όψη μπορεί να σε κάνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή να πάρεις ρίσκα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσες. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, τώρα είναι η στιγμή να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου με δυναμισμό, ή να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη σε ενθαρρύνουν να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου ή με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνική σου διάθεση αυξάνεται, και η εβδομάδα κλείνει με μια ανάλαφρη και ερωτική διάθεση. Είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσεις τη συντροφιά των αγαπημένων σου και να αφήσεις τα προβλήματα πίσω.

Το Σάββατο 26/10:Η μέρα θα φέρει κάποιες εντάσεις λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό. Αν προκύψουν διαφωνίες, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αφήσεις την ένταση της στιγμής να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στις σχέσεις σου. Είναι πιθανό να αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγές ή να νιώσεις πίεση, όμως η ισορροπία μπορεί να διατηρηθεί αν δείξεις υπομονή.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με μια πιο ήρεμη διάθεση, αλλά και με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Είναι πιθανό να αισθανθείς ανασφάλεια ή αμφιβολίες για τις σχέσεις σου, όμως μην αφήσεις αυτή τη διάθεση να επηρεάσει σημαντικές αποφάσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή την εβδομάδα, αν και οι εντάσεις μπορεί να είναι έντονες, οι πλανητικές όψεις σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και να φέρεις νέα πνοή στα ερωτικά σου. Μην φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, αλλά ταυτόχρονα διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου στις δύσκολες στιγμές.

Δίδυμοι

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει εναλλαγές στη διάθεσή σου και στα ερωτικά σου, με συναισθηματικές διακυμάνσεις και αρκετές ευκαιρίες για νέες εμπειρίες. Οι όψεις της Σελήνης και της Αφροδίτης θα φέρουν στη ζωή σου στιγμές έντασης αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις, με τη δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πιο έντονα.

Από την Κυριακή 20/10:Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δημιουργεί συναισθηματική ένταση. Ίσως αισθανθείς ότι είσαι διχασμένος μεταξύ της ανάγκης σου για ελευθερία και της επιθυμίας σου για συντροφικότητα. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, πρόσεξε τις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρές παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα φέρνει την ανάγκη για φλερτ και επικοινωνία, αλλά ίσως δυσκολευτείς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και αυτό που δίνεις.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη συνεχίζει να σε επηρεάζει θετικά, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ή με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η όψη συνόδου με τον ανάδρομο Δία σε ευνοεί και φέρνει αισιοδοξία. Μπορείς να απολαύσεις διασκέδαση και ανάλαφρες στιγμές, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της προηγούμενης μέρας.

Την Τρίτη 22/10:Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο από τους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις σου, ενισχύοντας την ανάγκη για σταθερότητα και βάθος στις συναισθηματικές σου επαφές. Αν βρίσκεσαι σε μια σοβαρή σχέση, αυτή η μέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις με το ταίρι σου για κοινά μελλοντικά σχέδια. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις την επιθυμία να βρεις κάτι πιο ουσιαστικό και μακροπρόθεσμο.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές σε μια σχέση, αλλά με θετικό τρόπο. Αν είσαι σε μια κατάσταση που σε κουράζει, τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις μια τολμηρή κίνηση και να αλλάξεις πορεία. Η ενέργειά σου είναι αυξημένη και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα, φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να απολαύσεις τον έρωτα με το ταίρι σου, να βγείτε μαζί ή να οργανώσετε κάτι ρομαντικό. Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία σου αυξάνεται, και οι πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες είναι αυξημένες.

Το Σάββατο 26/10:Πρόσεξε για εντάσεις λόγω των όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με το ταίρι σου, οπότε είναι σημαντικό να προσέξεις τα λόγια σου και να αποφύγεις την υπερβολική αντίδραση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με ηρεμία.

Την Κυριακή 27/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματική αστάθεια και ίσως κάποια ανασφάλεια για την πορεία των ερωτικών σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και μην αφήσεις τις αμφιβολίες να σε κυριεύσουν.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει εναλλαγές στη διάθεσή σου και αρκετές ευκαιρίες για ανανέωση στα ερωτικά σου. Απόλαυσε τις στιγμές διασκέδασης και γοητείας, αλλά πρόσεξε να μην αφήσεις τις μικρές εντάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου. Σκέψου πριν δράσεις, και θα μπορέσεις να διατηρήσεις την αρμονία.

Καρκίνος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει σημαντικές συναισθηματικές εξελίξεις για τον Καρκίνο, καθώς οι πλανητικές όψεις θα σε ωθήσουν να αντιμετωπίσεις βαθύτερα συναισθήματα και να λάβεις καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις σε σταθερές σχέσεις και να δημιουργήσεις πιο δυνατούς δεσμούς, ενώ παράλληλα ίσως χρειαστεί να κλείσεις κάποια κεφάλαια.

Από την Κυριακή 20/10:Η Σελήνη στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις. Μπορεί να νιώθεις μια μικρή συναισθηματική σύγχυση ή αμφιβολίες για την πορεία μιας σχέσης. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις προσωρινές ανασφάλειες να επηρεάσουν την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως αισθανθείς μια εσωτερική ανησυχία για το πού κατευθύνεται η ερωτική σου ζωή, αλλά καλό είναι να περιμένεις πριν πάρεις αποφάσεις.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς φέρνει σταθερότητα και βαθιά συναισθηματική επικοινωνία. Αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις και να επαναφέρεις τη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε μια σχέση, μπορείς να συζητήσεις σοβαρά θέματα και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι κατάλληλη για να γνωρίσεις άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και να χτίσεις μια σοβαρή σχέση.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει ευνοϊκή ενέργεια στα ερωτικά σου, καθώς ενισχύει το πάθος και την επιθυμία για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Είσαι πιο γοητευτικός και έτοιμος να αφεθείς σε έντονα συναισθήματα, ενώ η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς με το ταίρι σου.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλά θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια αλλαγή που θα φέρει νέα πνοή στη σχέση σου. Είναι μια καλή μέρα για να ρισκάρεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό, είτε είσαι σε σχέση είτε αναζητάς τον έρωτα.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και η θετική όψη της με την Αφροδίτη φέρνει ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή στιγμή να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου, να βγείτε έξω ή να κάνετε κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Το Σάββατο 26/10:Η ένταση της ημέρας, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις τα νεύρα ή η πίεση να σε επηρεάσουν. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και να επικεντρωθείς στην επίλυση των προβλημάτων με ηρεμία.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Ίσως νιώσεις κάποια απογοήτευση ή ανησυχία για την πορεία των σχέσεων σου, αλλά καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις υπό συναισθηματική πίεση. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ωριμάσουν και μην αφήνεις τις μικρές εντάσεις να επισκιάσουν τις όμορφες στιγμές που έρχονται.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για συναισθηματική ανανέωση και βαθύτερη σύνδεση στις σχέσεις σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και διατήρησε την υπομονή σου σε δύσκολες στιγμές. Οι πρωτοβουλίες και οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Λέων

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονη ενέργεια και δυναμικές αλλαγές στα ερωτικά σου, αγαπητέ Λέοντα. Οι πλανητικές όψεις ευνοούν την αυτοπεποίθηση και την έκφραση των συναισθημάτων σου, ενώ παράλληλα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή και τη σταθερότητά σου.

Από την Κυριακή 20/10:Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ίσως νιώσεις έντονη την ανάγκη για ελευθερία και διασκέδαση, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή με άτομα που ενδιαφέρεσαι. Φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη στους Διδύμους σε ευνοεί, ενισχύοντας την κοινωνική και φιλική σου διάθεση. Μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις νέα άτομα που θα σε ενθουσιάσουν. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ευνοϊκή για φλερτ και κοινωνικές επαφές, με θετική ενέργεια και κέφι.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις σοβαρά θέματα με το ταίρι σου ή για να κάνεις βήματα προς μια πιο δεσμευτική σχέση. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέας σχέσης, οι επιλογές που θα κάνεις τώρα θα έχουν βάθος και διάρκεια, καθώς θα επικεντρωθείς σε άτομα που προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή να αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή στη σχέση σου. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες, καθώς η ενέργεια της ημέρας ευνοεί το ρίσκο και την ανάληψη νέων ευθυνών στα ερωτικά σου.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στο ζώδιό σου και η θετική όψη της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει χαρούμενη διάθεση και ερωτισμό. Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και η γοητεία σου είναι στα ύψη. Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και διασκέδαση.

Το Σάββατο 26/10:Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με το ταίρι σου, ειδικά αν υπάρχει κάποιο άλυτο θέμα. Πρόσεξε να μην αφήσεις τον εγωισμό ή την αλαζονεία να επηρεάσουν την επικοινωνία σας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα με ηρεμία.

Την Κυριακή 27/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματικές αναταράξεις και ίσως δημιουργήσει κάποια ένταση στα ερωτικά σου. Είναι πιθανό να αισθανθείς κάποια ανασφάλεια ή να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελες. Μην αφήσεις αυτή τη διάθεση να σε παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ηρεμήσουν και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένταση, πάθος και δυναμικές αλλαγές στα ερωτικά σου. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αλλά παράλληλα φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις δύσκολες στιγμές. Χρησιμοποίησε τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου για να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς και να απολαύσεις την αγάπη.

Παρθένος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει ανακατατάξεις και έντονες συναισθηματικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, αγαπητέ Παρθένε. Οι πλανητικές όψεις φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για καθαρότητα και ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή και την ευαισθησία σου.

Από την Κυριακή 20/10:Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη δημιουργεί μια έντονη αίσθηση ανασφάλειας ή διλήμματος στα ερωτικά σου. Ίσως νιώσεις ότι πρέπει να ισορροπήσεις μεταξύ της ανάγκης σου για συναισθηματική σταθερότητα και της επιθυμίας για ελευθερία. Αν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να αποφύγεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και να επικοινωνήσεις ανοιχτά τις σκέψεις σου.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τα συναισθήματά σου, ενισχύοντας την επιθυμία για διαύγεια και σταθερότητα στις σχέσεις σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρείτε από κοινού λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο φέρνει σταθερότητα και ωριμότητα στις σχέσεις σου. Μπορείς να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα θέσουν τα θεμέλια για μια πιο σταθερή και σοβαρή πορεία. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προσελκύσεις άτομα που αναζητούν κάτι βαθύ και ουσιαστικό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να χτίσεις μια σοβαρή σχέση.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει μια θετική ενέργεια στα ερωτικά σου, ενισχύοντας τη γοητεία και την επικοινωνία σου. Είσαι σε θέση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία και να βρεις τη χρυσή τομή σε θέματα που σε απασχολούν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και να κάνεις βήματα προς την ενίσχυση των σχέσεών σου.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές ή να πάρεις πρωτοβουλίες που θα φέρουν φρεσκάδα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις κάποιον απρόσμενο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σε ενθουσιάσει. Μην φοβηθείς να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη δημιουργούν μια πιο χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου. Είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις με νέα άτομα, αν είσαι ελεύθερος. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αυξημένη και μπορείς να προσελκύσεις θετικές καταστάσεις στη ζωή σου.

Το Σάββατο 26/10:Η ημέρα φέρνει ένταση λόγω των όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, και θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με διάλογο και κατανόηση.

Την Κυριακή 27/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματικές μεταπτώσεις και ίσως δημιουργήσει μια αίσθηση απογοήτευσης ή ανασφάλειας. Μπορεί να νιώσεις ότι οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιούνται πλήρως, αλλά καλό είναι να μην αφήσεις αυτή τη διάθεση να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα και να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις, αλλά σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να χτίσεις πιο ισχυρές και σταθερές σχέσεις. Μην φοβηθείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να εκφράσεις τις ανάγκες σου, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου σε δύσκολες στιγμές. Η ισορροπία και η επικοινωνία θα είναι τα κλειδιά για να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει δυναμικές αλλαγές και έντονες συναισθηματικές εξελίξεις για τον Ζυγό. Οι πλανητικές όψεις σε ωθούν να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, με έμφαση στη διατήρηση της ισορροπίας και της αρμονίας. Παράλληλα, ίσως προκύψουν καταστάσεις που θα σε προκαλέσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή.

Από την Κυριακή 20/10:Η αντίθεση της Σελήνης στους Διδύμους με την Αφροδίτη φέρνει κάποια συναισθηματική ένταση στα ερωτικά σου. Μπορεί να νιώσεις ότι τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα ή ότι χρειάζεσαι περισσότερο χώρο και χρόνο για να κατανοήσεις τι πραγματικά θέλεις από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις την επιθυμία να εξερευνήσεις νέες επιλογές, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει την επικοινωνία σου, ενισχύοντας την κοινωνική σου διάθεση. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις κάποιον νέο, αν είσαι ελεύθερος. Η διάθεση είναι ανάλαφρη και φιλική, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου.

Την Τρίτη 22/10:Η τετραγωνική όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει έντονες καταστάσεις στην επιφάνεια, ειδικά σε θέματα που αφορούν τη σταθερότητα και τη δέσμευση. Αν υπάρχουν τοξικές σχέσεις ή προβλήματα που δεν έχουν λυθεί, τώρα είναι η στιγμή που θα αναγκαστείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην φοβηθείς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις ό,τι δεν σου είναι χρήσιμο πλέον.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει βάθος και ένταση στα ερωτικά σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε πιο ουσιαστικές σχέσεις και να βρεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να εστιάσεις στο να ενδυναμώσεις τη σύνδεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις μια έντονη έλξη για κάποιον που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σου.

Την Πέμπτη 24/10:Η θετική όψη του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές ή νέα δεδομένα που θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς. Είναι μια καλή μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή να αναλάβεις την ευθύνη για αλλαγές που θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και ρομαντικές ευκαιρίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου ή για να φλερτάρεις, αν είσαι ελεύθερος. Η κοινωνική σου διάθεση είναι αυξημένη και οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες ευνοούνται.

Το Σάββατο 26/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου. Αν νιώσεις ότι υπάρχουν διαφωνίες ή ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα με ήρεμο τρόπο.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με συναισθηματική ένταση λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια ή αμφιβολίες για την πορεία της σχέσης σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ξεκαθαρίσουν και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει έντονες συναισθηματικές προκλήσεις, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Διατήρησε την υπομονή και την ισορροπία σου, και μην φοβηθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σου προσφέρουν συναισθηματική σταθερότητα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σε βοηθήσουν να χτίσεις πιο υγιείς και αρμονικές σχέσεις στο μέλλον.

Σκορπιός

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονη ενέργεια και πάθος στα ερωτικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου, ξεκινά η δική σου γενέθλια περίοδος, η οποία φέρνει μαζί της δυναμικές εξελίξεις. Οι πλανητικές όψεις σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου και να εμβαθύνεις τα συναισθήματά σου. Αυτή είναι η στιγμή σου για να λάμψεις!

Από την Κυριακή 20/10:Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική ενέργεια, ίσως αισθανθείς την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία στις σχέσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, πρόσεξε να μην προκαλέσεις παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση για φλερτ είναι έντονη, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από παρορμητικές κινήσεις.

Τη Δευτέρα 21/10:Η διάθεσή σου βελτιώνεται καθώς η Σελήνη ενισχύει την ανάγκη σου για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Η καλή επικοινωνία και η τρυφερότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις κάποιον που θα σε μαγνητίσει με την προσωπικότητά του.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις σου. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, να λύσεις παλιές παρεξηγήσεις ή να δημιουργήσεις μια πιο σοβαρή και ώριμη βάση για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις κάποιον που αναζητά το ίδιο βάθος και τη σοβαρότητα στις σχέσεις.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει τη γενέθλια περίοδό σου και φέρνει νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αυξημένη, και αυτό γίνεται εμφανές στις σχέσεις σου. Είσαι σε θέση να προσελκύσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να εμβαθύνεις τους δεσμούς σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή να ενισχύσεις τη σύνδεσή σου με το ταίρι σου.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή ξαφνικές εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς. Αν είσαι σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μια αλλαγή ή να κάνεις κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες μπορούν να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν μια ρομαντική και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή για να γνωρίσεις νέα άτομα, αν είσαι ελεύθερος. Η γοητεία σου είναι έντονη, και οι πιθανότητες για φλερτ είναι αυξημένες.

Το Σάββατο 26/10:Οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ίσως προκύψουν διαφωνίες ή δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, η κατανόηση και ο διάλογος θα είναι τα κλειδιά για να τα επιλύσεις.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με κάποιες συναισθηματικές προκλήσεις λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία των ερωτικών σου, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του πριν πάρεις αποφάσεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για σένα, με ευκαιρίες να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς συναισθηματικά, αλλά πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και επικεντρώσου στη δημιουργία υγιών και σταθερών σχέσεων.

Τοξότης

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις για τον Τοξότη, με έντονη ενέργεια στα ερωτικά σου. Οι πλανητικές όψεις δημιουργούν την ανάγκη να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την αρμονία στις σχέσεις σου, αλλά παράλληλα φέρνουν ευκαιρίες για ανανέωση και νέες γνωριμίες. Θα πρέπει να παραμείνεις ανοιχτός στις αλλαγές και στις προκλήσεις που θα προκύψουν.

Από την Κυριακή 20/10:Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φέρνει συναισθηματική ένταση. Ίσως νιώσεις διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία σου για ελευθερία και ανεξαρτησία και στην ανάγκη σου για συντροφικότητα. Πρόσεξε να μην προκαλέσεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, και αν είσαι ελεύθερος, σκέψου καλά πριν βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, καθώς η διάθεσή σου μπορεί να αλλάζει γρήγορα.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη σου για επικοινωνία και φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να απολαύσετε μαζί ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεσή σου για φλερτ είναι ανεβασμένη, και μπορεί να γνωρίσεις νέα άτομα που θα σε γοητεύσουν. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να δεις τα ερωτικά σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί στη σχέση σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσεις και να βρείτε λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προσελκύσεις κάποιον που ενδιαφέρεται για μια πιο σοβαρή και σταθερή σχέση.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό ενισχύει την ανάγκη σου για βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις. Θα θελήσεις να εξετάσεις πιο προσεκτικά τα συναισθήματα σου και τις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή να ενισχύσεις τη σύνδεσή σου με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προσελκύσεις άτομα με έντονη και μυστηριώδη ενέργεια που θα σε γοητεύσουν.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ή ανανέωση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, καθώς οι απρόβλεπτες συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι συναρπαστικό.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνουν ευχάριστες στιγμές και ρομαντική διάθεση. Είναι η κατάλληλη μέρα για να απολαύσεις τον έρωτα και την αγάπη. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία σου είναι στα ύψη, και οι πιθανότητες για φλερτ και νέες γνωριμίες είναι πολλές.

Το Σάββατο 26/10:Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου. Πρόσεξε να μην βιαστείς να αντιδράσεις υπερβολικά αν νιώσεις ότι υπάρχει διαφωνία ή παρεξήγηση με το ταίρι σου. Η υπομονή και η ψυχραιμία θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Την Κυριακή 27/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματικές αναταράξεις. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια ή να αμφιβάλλεις για την πορεία της σχέσης σου. Καλό είναι να μην αφήσεις αυτές τις σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ξεκαθαρίσουν και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις υπό συναισθηματική πίεση.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα φέρνει εναλλαγές στη διάθεσή σου, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις σου ή να κάνεις νέες, συναρπαστικές γνωριμίες. Κράτα την ψυχραιμία σου στις στιγμές έντασης και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός στις αλλαγές, καθώς αυτές μπορεί να σου φέρουν κάτι πολύ θετικό.

Αιγόκερως

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονες συναισθηματικές προκλήσεις για τον Αιγόκερω, καθώς οι πλανητικές όψεις σου ζητούν να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στις σχέσεις σου. Ενώ μπορεί να αισθανθείς πίεση ή ένταση, είναι επίσης μια περίοδος που σου δίνει τη δυνατότητα να ενδυναμώσεις τις συναισθηματικές σου συνδέσεις και να κάνεις πιο σταθερά βήματα στα ερωτικά σου.

Από την Κυριακή 20/10:Η Σελήνη στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη φέρνει κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει αστάθεια ή αβεβαιότητα στη σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να δείξεις υπομονή. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια και την ανάγκη για ελευθερία.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τη διάθεσή σου, αλλά η σύνοδος της με τον ανάδρομο Δία φέρνει μια πιο αισιόδοξη ενέργεια. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε τυχόν διαφορές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε ενθουσιάσει με την προσωπικότητά του και την θετική του ενέργεια.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις τις βάσεις για μια πιο σταθερή και σοβαρή σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προσελκύσεις κάποιον που αναζητά σταθερότητα και βάθος στις σχέσεις του, κάτι που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει ευνοϊκή ενέργεια στα ερωτικά σου, βοηθώντας σε να εμβαθύνεις τις συναισθηματικές σου συνδέσεις. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προσελκύσεις άτομα με έντονη και μαγνητική προσωπικότητα, τα οποία θα σε γοητεύσουν.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και εξελίξεις στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή που θα ανανεώσει τη σχέση σου ή να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, και ίσως κάποιος νέος έρωτας εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν μια πιο χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να ενισχύσεις τη συναισθηματική σας σύνδεση. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα αυτή είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες, καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι αυξημένη και μπορείς να τραβήξεις την προσοχή.

Το Σάββατο 26/10:Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποιες εντάσεις ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου. Αν προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι σου, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις. Προσπάθησε να λύνεις τα προβλήματα με ηρεμία και διάλογο, χωρίς να αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε κυριεύουν.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μπορεί να αισθανθείς μια ανασφάλεια ή αμφιβολία για την πορεία της σχέσης σου, αλλά καλό είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ξεκαθαρίσουν και προσπάθησε να μην αφήσεις τις μικρές εντάσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα σου ζητά να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στις σχέσεις σου. Μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις υπομονή. Οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα θα φέρουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα στα ερωτικά σου.

Υδροχόος

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει αναταράξεις αλλά και ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση, αγαπητέ Υδροχόε. Οι πλανητικές όψεις δημιουργούν ένταση, αλλά σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι έτοιμος να δείξεις υπομονή και κατανόηση, θα μπορέσεις να βγεις πιο δυνατός από αυτήν την περίοδο.

Από την Κυριακή 20/10:Η Σελήνη στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη φέρνει εντάσεις και συναισθηματική αναταραχή. Μπορεί να νιώσεις ότι οι ανάγκες σου συγκρούονται με εκείνες του συντρόφου σου ή ότι δεν έχεις την ελευθερία που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να νιώθεις μπερδεμένος σχετικά με το τι ζητάς από τις σχέσεις σου αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει την κοινωνική σου διάθεση, δίνοντάς σου ευκαιρίες να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις. Αν είσαι σε σχέση, η καλή διάθεση μπορεί να φέρει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ευνοϊκή για φλερτ και νέες γνωριμίες, καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι αυξημένη και μπορείς να προσελκύσεις άτομα με τον αυθορμητισμό σου.

Την Τρίτη 22/10:Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο βοηθά να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και να λύσεις παρεξηγήσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα ή ανασφάλειες στις σχέσεις σου, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις σοβαρές συζητήσεις και να βρεις λύσεις που θα φέρουν σταθερότητα. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή η μέρα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε κάποιον που ενδιαφέρεται για μια ουσιαστική και σταθερή σχέση.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει μεγαλύτερη ένταση και βάθος στα συναισθηματικά σου. Ίσως αισθανθείς την ανάγκη να εξετάσεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις από αυτές. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή να εμβαθύνεις τη σύνδεσή σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προσελκύσεις κάποιον που θα ξυπνήσει βαθύτερα συναισθήματα μέσα σου.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αποφασίσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ξαφνικές γνωριμίες μπορούν να σου φέρουν νέες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν μια πιο χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι η ιδανική στιγμή για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα προσφέρεται για φλερτ και κοινωνικές επαφές, με την αυτοπεποίθησή σου να είναι στα ύψη.

Το Σάββατο 26/10:Η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις στην επικοινωνία σου. Πρόσεξε να μην αντιδράσεις υπερβολικά αν υπάρξουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να επιλύσεις τα θέματα με ηρεμία και κατανόηση.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με συναισθηματικές διακυμάνσεις λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μπορεί να αισθανθείς κάποια ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία των σχέσεων σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις προσωρινές εντάσεις να επηρεάσουν τις σημαντικές αποφάσεις σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα σου ζητά να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις σου, αλλά σου δίνει επίσης ευκαιρίες για ανανέωση και συναισθηματικό βάθος. Μην φοβηθείς τις αλλαγές, αλλά φρόντισε να επικοινωνείς με ηρεμία και κατανόηση, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις πιο υγιείς δεσμούς.

Ιχθύς

Γενική Εικόνα: Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονα συναισθήματα και ευκαιρίες για βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις, αγαπητέ Ιχθύ. Οι πλανητικές όψεις σου δίνουν τη δυνατότητα να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κατανόηση και σταθερότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις τις στιγμές έντασης και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις που μπορεί να προκύψουν.

Από την Κυριακή 20/10:Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και μπορεί να νιώσεις ότι δεν καταφέρνεις να ισορροπήσεις μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των επιθυμιών του συντρόφου σου. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να αισθανθείς μια εσωτερική σύγκρουση για το τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση.

Τη Δευτέρα 21/10:Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ και νέες γνωριμίες, καθώς η διάθεσή σου για επικοινωνία είναι αυξημένη.

Την Τρίτη 22/10:Η θετική όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου φέρνει σταθερότητα και ώριμες συζητήσεις στις σχέσεις σου. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται επίλυση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προσελκύσεις κάποιον που αναζητά μια σοβαρή και σταθερή σχέση, κάτι που ανταποκρίνεται και στις δικές σου ανάγκες.

Την Τετάρτη 23/10:Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση και πάθος στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τη σύνδεσή σου με το ταίρι σου και να ενισχύσεις την οικειότητα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει με την ένταση και το βάθος των συναισθημάτων του.

Την Πέμπτη 24/10:Η όψη εξαγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις ή νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, ώστε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Την Παρασκευή 25/10:Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργούν μια ρομαντική και ευχάριστη ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να ενισχύσεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες είναι αυξημένες.

Το Σάββατο 26/10:Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Πρόσεξε να μην αντιδράσεις υπερβολικά αν υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να δείξεις υπομονή και κατανόηση, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματα με ηρεμία.

Την Κυριακή 27/10:Η εβδομάδα κλείνει με κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της όψης τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μπορεί να αισθανθείς μια ανασφάλεια ή αβεβαιότητα για την πορεία της σχέσης σου, αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στα συναισθήματά σου να ηρεμήσουν και να ξεκαθαρίσουν πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Συμβουλή της Εβδομάδας: Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για συναισθηματικό βάθος και ανανέωση στις σχέσεις σου, αλλά απαιτεί και υπομονή στις στιγμές έντασης. Εστίασε στην κατανόηση και την επικοινωνία με το ταίρι σου, και μην φοβηθείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Με ηρεμία και ψυχραιμία, μπορείς να λύσεις τα προβλήματα και να χτίσεις πιο σταθερές και βαθιές σχέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό