15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Εβάν Φουρνιέ: Λάτρεψε σουβλατζίδικο της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη βόμβα «Φουρνιέ» και ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ περνάει τις πρώτες του ημέρες στην χώρα μας, προσπαθώντας να εγκλιματιστεί σε αυτό το νέο περιβάλλον.

Ο πρώην NBAer προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα πάντα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, επιθυμεί να μάθει και την Αθήνα, στην οποία θα κατοικεί για τα δύο επόμενα τουλάχιστον χρόνια.

Τις προάλλες, ο Εβάν Φουρνιέ έψαχνε για μπαρμπέρη, την ώρα που το μεσημέρι του Σαββάτου (08/09), ο Γάλλος διεθνής δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα σουβλατζίδικο της Αθήνας, το οποίο φαίνεται και να επισκέφθηκε.

Ο Εβάν φάνηκε να είναι «ξετρελαμένος» με το φαγητό, μη μπορώντας να το κρύψει, γράφοντας ως λεζάντα σε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), «αυτό ήταν απίστευτο».

@EvanFourmizz

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές, πως η κίνηση του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ έχει «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον Γάλλο σταρ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του καριέρα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό