24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβάν Φουρνιέ και Μουσταφά Φαλ – Η απόλυτη γαλλική επανένωση και η συγκινητική ανάρτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία συγκινητική φωτογραφία, ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος να σμίξει με τον συμπατριώτη του, Μουσταφά Φαλ. Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ ανάρτησε μία δημοσίευση από τον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα του X (άλλοτε Twitter), λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Η εν λόγω ανάρτηση απαρτιζόταν από μία φωτογραφία του με τον σέντερ των «ερυθρολεύκων», συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «13 χρόνια αργότερα». Το 2011, οι δύο Γάλλοι ήταν μέλη της εθνικής ομάδας της χώρας τους, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ U20, στην Ισπανία. 

Το βράδυ της Δευτέρας (02/09), ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ευρώπη, αφήνοντας πίσω του το NBA. Μάλιστα, το 2022, ο Γάλλος είχε πραγματοποιήσει το περίφημο «τιτίβισμα», που ανέφερε πως αν ποτέ κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στην «Γηραιά Ήπειρο», τότε θα ήθελε να παίξει για τους Πειραιώτες.

Ο 31χρονος είχε θέσει ως όρο να υπογράψει σε μία ομάδα της Euroleague η οποία μπορεί να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Στο κόλπο είχε μπει η Ολίμπια Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Αναντολού Εφές, σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα. Για την ιστορία, ο γκαρντ/φόργουορντ απέρριψε αμέσως την πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό