29.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

«Είχα πονοκέφαλο και ξύπνησα μετά από 20 μέρες»: Τι αποκαλύπτει ο Τζέιμι Φοξ για την υγεία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια εγκάρδια και ειλικρινή αποκάλυψη, ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για τη μυστηριώδη, έκτακτη νοσηλεία του τον Απρίλιο του 2023.

Ο 56χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος γύριζε το Back in Action με την Cameron Diaz στην Ατλάντα, μοιράστηκε τη φρικτή εμπειρία του, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς μια ξαφνική κρίση υγείας τον έφερε στα πρόθυρα του θανάτου.

Όπως αναφέρει το HELLO!, η δοκιμασία του Τζέιμι Φοξ ξεκίνησε με κάτι που φαινόταν σαν απλός πονοκέφαλος. «Ξεκίνησε με έναν κακό πονοκέφαλο», είπε σε ένα βίντεο που γυρίστηκε στο Φοίνιξ, όπου μιλούσε στους θαυμαστές του.

«Ζήτησα Advil και το επόμενο πράγμα που ήξερα είναι ότι ξύπνησα σχεδόν τρεις εβδομάδες αργότερα χωρίς να θυμάμαι τι είχε συμβεί». Η σοβαρότητα της κατάστασής του ήταν ξεκάθαρη και είπε σχολιάζοντάς την: «Έλειπα για 20 ημέρες, ήταν σαν να είχα φύγει από τη ζωή», αφήνοντας τους θαυμαστές σοκαρισμένους.

Jamie Foxx was spotted in downtown Phoenix, where he told a small group of people that on April 11th, 2023, he had a bad headache, asked a friend for an Advil, and then woke up 20 days later with no memory of what happened. pic.twitter.com/wIhuvN9hCC

— The Art Of Dialogue (@ArtOfDialogue_) July 1, 2024

Τον Δεκέμβριο του 2023 ο Τζέιμι Φοξ αποκάλυψε ότι «είδε το τούνελ, αλλά όχι το φως», καθώς μίλησε για την εμπειρία του θανάτου του στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, σε μια εκδήλωση της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου.

«Ξέρετε, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες», είπε, αφού περπάτησε στη σκηνή. «Δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους.

Τώρα εκτιμώ κάθε λεπτό. Όλα είναι διαφορετικά. Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα στον χειρότερο εχθρό μου, γιατί είναι δύσκολο όταν σχεδόν τελειώνει… όταν βλέπεις το τούνελ. Είδα το τούνελ – δεν είδα το φως. Έκανε ζέστη και σε αυτό το τούνελ, δεν ξέρω πού πήγαινα», είχε πει στην ομιλία του ο ηθοποιός.

Στη 12λεπτη ομιλία του, έκανε επίσης λόγο για κάποιες από τις αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας που διαδόθηκαν όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα για αρκετούς μήνες.

«Δεν είμαι κλώνος, δεν είμαι κλώνος. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έλεγαν ότι με κλωνοποίησαν εκεί έξω. Έχω ένα νέο σεβασμό για τη ζωή. Έχω ένα νέο σεβασμό για την τέχνη μου», πρόσθεσε προς το τέλος της ομιλίας του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό