16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Είσαι υπερασπιστής του Πλεύρη» – «Σας πονάει ο ΣΚΑΪ»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ξέφυγε» πολύ η συζήτηση στον αέρα

Σε άγριο καβγά ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, εξελίχθηκε η συζήτηση της επικαιρότητας, παρουσία του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε στη «μικρή Μαρία» στον Έβρο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να ερωτάται αν θα ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό. «Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» ρώτησε ο Θάνος Πλεύρης με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά «ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;».

«Γίνατε κόμμα κατασυκοφάντησης της χώρας, ο πρόεδρος σας έκανε tweet που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές, έκαναν μακιγιάζ σε κοριτσάκι για να φαίνεται νεκρό, αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας» απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Όσο ο Θάνος Πλεύρης προσπαθούσε να ολοκληρώσει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλούσε πάνω του, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής προσπαθούσαν να συντονίσουν τη συζήτηση και τελικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο «συνήγορους του Θάνου Πλεύρη» ισχυριζόμενος ότι δεν ρωτήθηκε για φλέγοντα της επικαιρότητας όπως η ακρίβεια και οι παρακολουθήσεις. υποστηρίζοντας ότι «με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα».

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο» αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου και συμπλήρωσε «όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό