18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Είσαι σίγουρη ότι δεν θέλεις να μάθεις το φύλο του μωρού που περιμένεις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι γνώμες των υποψήφιων μαμάδων διίστανται.

Από την ώρα που το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό, είναι απολύτως λογικό να άρχισες να ονειρεύεσαι πώς θα είναι το μωρό σου. Για τις περισσότερες γυναίκες η πιο σημαντική στιγμή είναι κατά το δεύτερο τρίμηνο, όταν επιλέγουν να μάθουν το φύλο του μωρού τους. Την ώρα που η πλειοψηφία επιθυμεί να μάθει εάν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι, ένα μεγάλο ποσοστό εγκύων προτιμά να παραμείνει έκπληξη μέχρι τον τοκετό.

Αν και αρκετές μαμάδες έχουν μια άποψη για το φύλο του παιδιού που θα προτιμούσαν να μεγαλώνουν, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα μόλις αγκαλιάσεις το μωράκι σου και το φύλο του δεν θα σε απασχολεί καθόλου.

Αξίζει να μάθεις το φύλο του μωρού;

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Gallup του οι Αμερικανίδες ήταν διχασμένες σχετικά με το αν θα μάθουν το φύλο του παιδιού τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα δύο τρίτα των εγκύων θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού που περιμένουν ενώ το 48% προτιμά να μην το γνωρίζει.

«Συνειδητοποίησα ότι η επιθυμία μου να μάθω το φύλο του μωρού ήταν πραγματικά ριζωμένη στην επιθυμία μου να δεθώ με το μωρό μου», ανέφερε μια μέλλουσα μαμά στο Motherly.com εξηγώντας πως η ίδια και ο σύζυγός της δεν ήθελαν να δώσουν έμφαση στο φύλο του παιδιού τους.

Γιατί οι γονείς θέλουν να μάθουν το φύλο του εμβρύου

-Διακόσμηση παιδικού δωματίου

-Baby shower

-Έχεις χρόνο για να το αποδεχτείς αν επιθυμούσες καλύτερα το άλλο φύλο

– Αν έχεις παιδί το προετοιμάζεις να νιώσει πιο ενωμένο με το νέο αδελφάκι.

3 λόγοι για να μη μάθεις το φύλο του μωρού

– Δεν θες να ψάχνεις από τώρα όνομα.

– Δεν σου αρέσει ούτε το μπλε ούτε το ροζ χρώμα.

– Φοβάσαι την πιθανότητα λάθους.

via GIPHY

Τα πρωτότοκα παιδιά θέλουν συχνά να μάθουν εάν το αδελφάκι τους θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Karley εξέτασε τα συναισθήματα του μικρού της γιου, ο οποίος ενθουσιάστηκε στη σκέψη πως θα αποκτήσει μια μικρή αδερφή. Ανεξάρτητα λοιπόν από την απόφαση που θα πάρεις, είναι σίγουρο πως όταν γεννηθεί το μωρό σου θα σου ξυπνήσει τα ωραιότερα συναισθήματα.

Μπες στη θέση του! Όλα όσα εκείνος σκέφτεται ενώ προσπαθείς να μείνεις έγκυος

κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει λόγος που το μωρό σου κλωτσάει τόσο πολύ και είναι ευχάριστος

Πώς η εγκυμοσύνη της Rihanna προκάλεσε ένα νέο trend στις εγκυμονούσες σε όλον τον κόσμο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό