21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Είπα στον Φιλιππίδη ότι προτιμώ να καθαρίζω σκάλες στην Αλβανία παρά να ξανασυνεργαστώ μαζί του»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στο μυαλό του δεν μπορείς να μπεις πάντα, είναι ένας άνθρωπος πολύ κυκλοθυμικός»

Στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την δίκη του τελευταίου για σοβαρά ποινικά αδικήματα αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Περικλής Λιανός.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στη διαγραφη των ηθοποιών από το ΣΕΗ λέγοντας: «Δεν συμφωνώ με τη διαγραφή, δεν ξέρω καν γιατί έγινε, εγώ αρνήθηκα να πάω. Όταν ένα σωματείο καυχιέται ότι έχει 6.000 μέλη, αν έρθουν τα 150 για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι δεν το αφορά. Το Σωματείο βιάστηκε να πάρει αποφάσεις, υπάρχουν οι δίκες. Ό,τι και να γίνει, αυτοί έχουν καταστραφεί έτσι κι αλλιώς. Οπότε, που είναι η δίκη;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», όπου είχαν συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Το 1996 η σειρά δεν τελειώσε καλά, γιατί καταλήξαμε στην αστυνομία. Κάποιος τηλεφώνησε σε έναν δημοσιογράφο και του είπε, ότι ανήκω στη 17 Νοέμβρη των καλλιτεχνών κι αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη, που κάηκε το αυτοκίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη, που είχε καεί. Ο δημοσιογράφος το μαγνητοφώνησε τότε, πήγε την κασέτα στον Πέτρο, ο Πέτρος την πήγε στην ασφάλεια και μας κάλεσαν όλους, έγινε φασαρία και σταμάτησε το σίριαλ», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Έχασα και τα χρήματα και τον ρόλο. Επί 5 χρόνια πήγαινα ως μάρτυρας στα δικαστήρια. Το αποτέλεσμα ήταν, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο σεναριογράφος, τον οποίο και είχε μηνύσει, να φύγουν αγκαζέ από το δικαστήριο. Είχα πει τότε στον Φιλιππίδη, ότι προτιμώ να πάω μετανάστης στην Αλβανία και να καθαρίζω σκάλες παρά να συνεργαστώ μαζί του ξανά», συμπλήρωσε ο Περικλής Λιανός.

Τέλος, μίλησε για τον χαρακτήρα του ηθοποιού, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. «Στο μυαλό του δεν μπορείς να μπεις πάντα, είναι ένας άνθρωπος πολύ κυκλοθυμικός. Έχει την αυλή του. Ένιωθε, ότι είναι ο καλύτερος, αλλά δεν πρέπει να ήταν πολύ σίγουρος, ήταν τρομερά ανασφαλής, κουραστικά ανασφαλής θα έλεγα. Μπορεί να είχε νεύρα και να πηγαίναμε στις 9:00 το πρωί για γύρισμα, να έφτανε 5:00 το απόγευμα και να μην είχε γυριστεί ούτε μισή σκηνή. Ουδείς όμως, δεν έλεγε στοπ», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό