16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Είναι ψέμα όσα είπα; Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνουν να μιλήσουν όταν συμβαίνει και βγαίνουν αργότερα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αίσθηση που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του γύρω από τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη και τις αποκαλύψεις της ίδιας για τον ηθοποιό.

«Είναι ψέμα; Όχι. Τελείωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εγώ, που έχω μία σχέση στη ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο αυτή τη στιγμή, θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα βγω να τον κατηγορήσω; Τρελαίνομαι» δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Έχεις θέμα; Βούτηξέ τον, βάλ’ τον στη γωνιά και σάπισέ τον στο ξύλο. Κάνε ό,τι θέλεις, να ‘χεις κι αξιοπρέπεια πάνω σου. Δεν μπορείς να βγαίνεις μετά και να λες ό,τι θέλεις».

«Όταν γίνονταν τα πράγματα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα εκείνη τη στιγμή να βγει και να το πει; Αν είσαι μάγκας, να βγεις έξω στο κοινό και να πεις «συγγνώμη, μου έκαναν αυτό κι αυτό, φεύγω απ’ την παράσταση τώρα». Σου κάνω άσεμνες χειρονομίες, θα πεις «κάθομαι, δεν πειράζει, και μετά από 3 χρόνια που θα το ξεπεράσω θα το πω». Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι να το λέω εκείνη τη στιγμή» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Φονιάς» στο Θέατρο Βικτώρια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό