18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, ήταν κάτι που δεν το περίμενα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός μίλησε για την ατυχή εγκυμοσύνη και την απώλεια του παιδιού της που είχε στα 42 της χρόνια

Στην προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση, τα διαζύγια της, αλλά και την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στα 42 της, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Πάντα είχα την αίσθηση, ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική. Όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια, αλλά ένας καλός ή κακός γάμος στο τέλος φαίνεται. Αν έχεις κρατήσει μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφό σου, τότε ήταν ένας καλός γάμος», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε μάλιστα, η ίδια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του παιδιού που είχε στα 42 της. «Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, ήταν κάτι που δεν το περίμενα» δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε μάλιστα, πως πέρασε από το μυαλό της το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το φορτωμένο της πρόγραμμα την έκαναν να το σκεφτεί ξανά.

Τέλος, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σίριαλ του ΑΝΤ1, τη “Σκιά του χρήματος”. Εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη “Λάμψη”. Τότε κάναμε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι», δήλωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό