19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

‘Είναι πέναλτι το πρώτο του Άρη, όχι το δεύτερο’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΦΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
01.12.2021 | 19:47

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του ΟΦΗ σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη | 1 Δεκεμβρίου 2021
EUROKINISSI

Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου παρά την ήττα με 3-1 από τον Άρη εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το δεύτερο πέναλτι των κιτρίνων και τη φάση του τρίτου τους γκολ.

Ο ΟΦΗ έφυγε με δύο γκολ διαφορά εις βάρος του από το Βικελίδης μετά το γκολ του Ιτούρμπε που έκανε το 3-1 στο 90ο λεπτό, όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει στη μάχη της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Νίκος Νιόπλιας στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει μάλιστα και παράπονα, τόσο για το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν μέσω VAR οι Θεσσαλονικείς όσο και για τη φάση του 3-1, που ξεκίνησε από κόρνερ που έδωσε ο διαιτητής και ενώ ο βοηθός του είχε υποδείξει άουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ:

Για την ρεβάνς των δύο ομάδων στην Κρήτη: “Γίνεται πιο δύσκολο, είναι αλλιώς με 2-1, αλλιώς με 3-1. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι μας αδικεί πάρα πολύ το σκορ. Είναι διαφορετικά τα ματς κυπέλλου, σίγουρα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα παίξουμε στην έδρα μας, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε”.

Για τα δύο πέναλτι του Άρη στο πρώτο μέρος: “Το πρώτο είναι πέναλτι, φάνηκε από την εμπειρία μου που έχω σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το δεύτερο όμως δεν είναι. Στη φάση του 3-1 δεν ξέρω αν είναι κόρνερ, ο λάινσμαν είναι στα δύο μέτρα και δίνει άουτ και είναι ο διαιτητής σαν να τον προσβάλει, δεν μπορεί να σφυρίζει ένας από τα 30 μέτρα και ο άλλος να είναι δίπλα”.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

σχετικα αρθρα

Άρης – ΟΦΗ 3-1: Το σούπερ γκολ του Ιτούρμπε έδωσε αβαντάζ πρόκρισης στους κίτρινους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό