21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ευρωπαϊκής αγοράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το iPad συνεχίζει να συγκεντρώνει το αγοραστικό ενδιαφέρον στην Ευρώπη, παρόλο που η αγορά tablets δείχνει πτωτικές τάσεις. Οι περισσότεροι κατασκευαστές είδαν ποσοστιαία μεταβολή προς τα κάτω, με την κατάσταση για την Apple να είναι η αντίθετη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από την μελέτη των αποστολών tablets στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2021, γίνεται εμφανές ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν πτώση στις αποστολές που κυμαίνεται από το ποσοστό του 20 έως και το ποσοστό του 53% σε ετήσια βάση.

Η εικόνα για την Apple είναι εντελώς διαφορετική, αφού το iPad είδε τα ποσοστά των αποστολών του να αυξάνονται κατά 33% στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης σε ετήσια βάση. Η εταιρεία που είδε την μεγαλύτερη πτώση στις αποστολές tablets μέσα στο 2021 είναι η Samsung.

Τα στοιχεία της αγοράς δείχνουν ότι το iPad παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της κατηγορίας των tablets, γεγονός που ενισχύεται από την παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό