21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Είναι μαζί και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φώτο του ζευγαριού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι μαζί και το επιβεβαίωσαν με την πρώτη τους επίσημη φωτογραφία!

Μετά από 17 χρόνια είναι ξανά μαζί! Είναι το νέο hot ζευγάρι και επιτέλους ήρθε στο φως και η πρώτη επίσημη φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού!

Είναι full in love!

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, όμως οι παπαράτσι δεν σταματούν να τους απαθανατίζουν σε κοινές εμφανίσεις τους.

To ζευγάρι βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων και… φωτογραφήθηκε αγκαλιά.

Έτσι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει μαζί μετά την είδηση της επανασύνδεσης!

Ο λόγος για την 51χρονη Jennifer Lopez και τον 48χρονο Ben Affleck που έκαναν μαζί διακοπές στην Montana.

H τραγουδίστρια δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από τον Alex Rodriguez και ο Affleck από τη νεότερη σύντροφό του, Ana de Armas, με την οποία συγκατοικούσαν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε πρώτη φορά να κάνει βόλτες με τζιπ στο Big Sky της Montana όπου ο Affleck διαθέτει σαλέ. Οι δυο τους τότε εθεάθησαν στο πολυτελές Yellowstone Club ένα ιδιωτικό resort για σκι και γκολφ.

Μετά από μία εβδομάδα μαζί, επιβιβάστηκαν στο ίδιο τζετ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες και μάλιστα ο ηθοποιός την πήγε ο ίδιος πίσω στην έπαυλή της. από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη».

Ενώ πηγή στο E! News είχε αναφέρει ότι δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν ακόμα και μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους το 2004 και ο Affleck μετά τον χωρισμό της Lopez «επικοινώνησε μαζί της για να δει πώς είναι και βγήκαν έξω για φαγητό αρκετές φορές τον περασμένο μήνα. Είναι πολύ φυσικά τα πράγματα μεταξύ τους και η χημεία τους εξωπραγματική. Έπιασαν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου».

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι μαζί και παραμένει η πιο hot είδηση και δες τους επιτέλους να ποζάρουν και επίσημα μαζί!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό