24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Είναι η στιγμή για να ανέβω επίπεδο, μου είπε να έρθω στον Παναθηναϊκό ο Βέλεθ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
14.06.2022 | 12:05

Ο Κρίστιαν Γκάνεα μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό | 14 Ιουνίου 2022
INTIME

Πανέτοιμος για να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κυνηγήσει αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Γκάνεα, στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του “τριφυλλιού”, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο διεθνής Ρουμάνος αριστερός μπακ, υπογράμμισε πως μίλησε πριν υπογράψει με τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος τον έπεισε για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως ο δικό του στόχος είναι να δίνει το 100% στην προπόνηση για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

“Ήξερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μίλησα με τον μάνατζέρ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία που μου δίνεται, στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Έχω την εμπειρία, έπαιξα πολλά παιχνίδια στον Άρη, είναι καλή στιγμή να ανέβω επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Έπαιξα αρκετές φορές αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και μου άρεσαν οι οπαδοί που είναι τρελοί, μου άρεσε το γήπεδο, η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου και του είπα ότι θα πάω στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος”, τόνισε αρχικά ο 30χρονος μπακ μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας το με τους πράσινους μέχρι το 2024, και πρόσθεσε για το εάν μίλησε με κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού:

“Ναι, μίλησα με τον Βέλεθ που έπαιξε στον Άρη και είναι καλός φίλος του Κουέστα. Μιλήσαμε για όλα. Τον ρώτησα για την ομάδα και μου είπε να έρθω στον Παναθηναϊκό γιατί όλα είναι τέλεια εδώ. Τα γήπεδα, ο προπονητής”.

Όσο για τον προσωπικό στόχο του στον Παναθηναϊκό; “Καθημερινά να δουλεύω στο 100% Ο προπονητής αποφασίζει αν θα παίζω ή όχι. Η νοοτροπία μου είναι να τα δίνω όλα στην προπόνηση και να χαμογελάω”.

σχετικα αρθρα

Παναθηναϊκός: Ο Γκάνεα στα πράσινα μέχρι το 2024

Το “αντίο” του Γκάνεα: “Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που έδινε πάντα το καλύτερο για τον Άρη”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό