24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
25.04.2023 | 13:36

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Στο παρελθόν ανήκει η regular season και πλέον Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Αυτό δήλωσε εν πολλοίς ο Μουσταφά Φαλ πριν από το πρώτο παιχνίδι (26/04, 21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) των δύο ομάδων στα playoffs της EuroLeague.

Διαφορετική υπόθεση είναι τα playoffs σε σχέση με όσα έγιναν στην κανονική διάρκεια της EuroLeague. Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Μουσταφά Φαλ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (26/04, 21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ.

“Ελπίζω να φτάσουμε στο Final Four. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς. Τα παιχνίδια των playoffs είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Δεν έχω κάποιο μήνυμα (σσ. για τον Ντόρσεϊ). Εύχομαι όλοι να μείνουμε υγιείς, να γίνει μια καλή σειρά και φυσικά ελπίζω να κερδίσουμε.

Ο Μότλεϊ θεωρώ πως θα παίξει όπως πάντα, επιθετικά και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Είναι σκόρερ. Εγώ θα κάνω όπως πάντα τη δουλειά μου, θα προσπαθήσω να παίξω καλή άμυνα, να παίξω ανιδιοτελές μπάσκετ και να κάνω επιτυχημένους τους συμπαίκτες μου”, είπε αναλυτικά ο Γάλλος σέντερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό