21.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε, έτσι και μας βρήκατε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στο MEGA η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Ανανεωμένη και λαμπερή επανήλθε η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο MEGA.

Με το καλημέρα μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να τονίσει, πως η σύνθεση της ομάδας είναι ίδια και απαράλλαχτη με την περασμένη σεζόν. Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλή σεζόν, καλό φθινόπωρο, καλώς ήρθατε! Είμαστε ίδιοι! Όπως μας αφήσατε, έτσι και μας βρήκατε! Γενικά δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό». Αμέσως μετά η οικοδέσποινα της εκπομπής έλαβε μια ανθοδέσμη, για την οποία και αναφώνησε «ο μπαμπάκας μου! Μπαμπακούλη μου γλυκέ, μου έστειλες και μήνυμα, σ’ αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ! Είσαι πάντα μέσα μου, πάντα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μπαμπάκα μου, ευχαριστούμε και το κανάλι για την τούρτα μας».

«Να ευχαριστήσουμε το MEGA μας, τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη φυσικά και όλους όσοι μας στηρίζουν και έτσι μας κρατάνε εδώ στην παρέα σας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που είμαστε και πάλι εδώ, να έχουμε μια όμορφη σεζόν, με ωραίες και ευχάριστες ειδήσεις» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Σίσσυ Χρηστίδου, για να αρχίσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό