Home Αθλητικά «Είμαι ο πιο διάσημος της ομάδας, θέλω τις κάμερες πάνω μου»

«Είμαι ο πιο διάσημος της ομάδας, θέλω τις κάμερες πάνω μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν είναι υπερβολή να τονίσει κάποιος το ποσό ισχυρός χαρακτήρας είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα όντας ένας σπουδαίος προπονητής γενικότερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και παράλληλα ένας τύπος που δεν διστάζει να μιλάει.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι  φημίζεται και για το χιούμορ του αλλά και τον αυτοσαρκασμό του, αφού ουκ ολίγες φορές έχει ελαφρύνσει το κλίμα σε διάφορες συνεντεύξεις μη έχοντας κανένα πρόβλημα όταν βρίσκεται μπροστά σε κάμερες.

Αυτό απέδειξε και στην πιο πρόσφατη συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ο Γκουαρδιόλα με αρκετή δόση πλάκας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι ο… πιο διάσημος στην ομάδα του, άρα και έχει ανάγκη τις κάμερες να πέφτουν πάνω του προκειμένου να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός πολύπειρο τεχνικός με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού:

«Εγώ είμαι ο πιο διάσημος στην ομάδα. Χρειάζομαι τις κάμερες για τον εγωισμό μου, για να πάω να κοιμηθώ με απίστευτη ικανοποίηση, οπότε αυτός είναι ο λόγος. Πάντα προσπαθώ να ασκήσω κριτική στους παίκτες με αυτόν τον τρόπο, και να τους δείχνω πόσο κακοί είναι. Ειδικά όταν ο Χάαλαντ σκοράρει τρία γκολ, τα συγχαρητήρια πρέπει να τα λαμβάνω εγώ, όχι αυτός, γι’ αυτό χρησιμοποιώ τις κάμερες. Επομένως η συμβουλή μου είναι, μη μας βγάζετε βίντεο, δεν θα είναι πρόβλημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version