18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είδε ότι το κράτος χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση, καλά έκανε και το είπε

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχετε φανταστεί ποτέ, ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε κυβέρνηση με 5 κόμματα; Είναι δυνατόν;»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δέχτηκε επίθεση για τη δήλωσή του ότι «ελπίζει στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», την οποία έκανε πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο Μανώλης Μητσιάς ρωτήθηκε για όσα είπε ο συνάδελφός του, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24.

«Δεν μ’ αρέσει καθόλου, είμαι υπέρ του Σαββόπουλου. Δεν μ’ αρέσουν καθόλου αυτοί, οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να κάνει στη ζωή του, ό,τι θέλει, τη στιγμή που του αρέσει αυτό το πράγμα. Ο Διονύσης είδε ότι το κράτος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Καλά έκανε και το είπε. Έχετε φανταστεί ποτέ, ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε κυβέρνηση με 5 κόμματα; Είναι δυνατόν;», είπε ο Μανώλης Μητσιάς.

 

Η δήλωση στήριξης του Διονύση Σαββόπουλου στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου έφερε στα social media και όχι μόνο κύμα οργής αλλά και συμπαράστασης. Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός αρκετοί επώνυμοι και μη στάθηκαν στο πλευρό του λέγοντας πως το τι θα ψηφίσει φέτος δεν θα το θυμάται κανείς σε 30 χρόνια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό