31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Είδα Ολυμπιακούς να λένε “μαζέψτε τους καραγκιόζηδες”

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Conference League σχολίασαν στον ΣΚΑΪ

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου να έχει την τιμητική του.

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε «δύσκολη τη νύχτα για τους ΑΕΚτζήδες» επειδή ο Ολυμπιακός σήκωσε το τρόπαιο στην OPAP Arena με τον Δημήτρη Οικονόμου να αναφέρεται στην φιλοξενία.

«Δύσκολη γιατί ήμασταν μέσα στο γήπεδό τους. Εγώ άκουσα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να δίνει συγχαρητήρια και για το γήπεδο και για την υποδοχή και για την φιλοξενία που είχε ο Ολυμπιακός εκεί και ήταν άριστη», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Σε ένα κόσμημα, σε ένα διαμάντι που είναι η Αγια Σοφιά. Το σεβάστηκε ο Ολυμπιακός, εκτός από κάτι καραγκιόζηδες που έγραψαν κάτι συνθήματα στις τουαλέτες. Αλλά γενικά υπήρχε σεβασμός. Το χαρήκαμε πολύ και ήρθε φυσικά αυτό το όνειρο που το περιμέναμε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στους βανδαλισμούς που έγιναν στην «OPAP Arena» ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε: «Εγώ διάβαζα μέσα στο διαδίκτυο, Ολυμπιακούς που έλεγαν ”μαζέψτε αυτούς τους καραγκιόζηδες” που έγραφαν συνθήματα κατά της ΑΕΚ, που είναι κάτι ανόητοι τύποι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό