19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου με μαγιό και πάθαμε πανικό (photo)

Ειδήσεις Ελλάδα

Θα έχεις ήδη διαβάσει παντού πως αυτό ο Μάιος είναι ο πιο θερμός των τελευταίων χρόνων. Και να δεν το διάβασες το ένιωσες σίγουρα αφού η θερμοκρασία άγγιξε τους 40 αυτό το Σαββατοκύριακο. Λογικά κι εσένα σε πετυχαίνουμε σε κάποια παραλία με τέτοια ζέστη και θα επικροτήσουμε την κίνησή σου αυτή.

Το ίδιο έκανε εχθές και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία όμως αντί για παραλία προτίμησε το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου κι έκανε λίγη ηλιοθεραπεία φορώντας το μαγιό της εννοείται. Έχεις δει και μόνη σου πόσο έχει αδυνατίσει η παρουσιάστρια, και αν και η φωτογραφία της δεν ήταν ολόσωμη, φάνηκε και σε αυτή.

Η Μαρία Μπεκατώρου φορά ένα μπικίνι με leopard print σε μια πιο καφεπορτοκαλί απόχρωση και η κάμερα έχει πιάσει εκτός από τα χέρια της και την περιοχή των κοιλιακών της. Και μας ήρθε μια σκοτοδίνη με αυτό που είδαμε. Είναι αλήθεια πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά μια υποψία των κοιλιακών της ανιχνεύεται στη φωτό.

Και τι άλλο να ζητήσεις όταν βλέπεις τη Μαρία Μπεκατώρου με αυτό το υπέρτατο κορμί μέσα Μαΐου; Ερμ….συγγνώμη, προλαβαίνουμε να αποκτήσουμε κοιλιακούς Μαρίας μέχρι τον επόμενο μήνα;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό