24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εάν επιμείνουν, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, όπως αναφέρει στη δήλωσή της στο Action 24, στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Οικονόμου, στο Action 24.

Εάν επιμείνουν «δαιμόνιοι ρεπόρτερς» και «εξυγιαντές πολιτευτές», «θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω τα διαθέσιμα δικαστικά μέσα, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να αποδείξω, για μια ακόμη φορά, ότι δεν είμαι ελέφαντας», τονίζει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία σήμερα ανήκει στη Νέα Αριστερά.

Σημειώνει δε ότι δεν προτίθεται να παίξει «στο παιχνίδι αποπροσανατολισμού, ρωμαϊκής αρένας και ανθρωποφαγίας, στο οποίο παραδοσιακά ειδικεύονται ο Μητσοτάκης και η Δεξιά και στο οποίο, δυστυχώς, προσχώρησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του».

Όσον αφορά τον έλεγχο του πόθεν έσχες Μητσοτάκη το 2019, δηλώνει ότι «και μόνο τα γεγονότα θα έφταναν, ώστε να μην γεννηθεί καμία σκιά εις βάρος μου».

Ολόκληρη η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο Action 24

«Λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, δεν θα παίξω στο παιχνίδι αποπροσανατολισμού, ρωμαϊκής αρένας και ανθρωποφαγίας, στο οποίο παραδοσιακά ειδικεύονται ο Μητσοτάκης και η Δεξιά και στο οποίο, δυστυχώς, προσχώρησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του.

Θέλω, όμως, να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου. Πιστεύω, ότι εν γένει στην κοινοβουλευτική και υπουργική μου θητεία υπηρέτησα τους θεσμικούς ρόλους που ανέλαβα με νομική επάρκεια και πολιτική εντιμότητα και οξυδέρκεια.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες», η οποία διαχειρίστηκε και τις περιβόητες δηλώσεις Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι νομίζω ότι για κάθε εχέφρονα άνθρωπο, και μόνο τα γεγονότα θα έφταναν, ώστε να μην γεννηθεί καμία σκιά εις βάρος μου.

Δεσμεύομαι από το Σύνταγμα και από τον αυστηρότατο αυτό νόμο στη μη αποκάλυψη επιμέρους στοιχείων και λεπτομερειών.

Εάν όμως «δαιμόνιοι ρεπόρτερς» και «εξυγιαντές πολιτευτές» επιμείνουν, τότε θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω τα διαθέσιμα δικαστικά μέσα, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να αποδείξω, για μια ακόμη φορά, ότι δεν είμαι ελέφαντας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό