20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά, αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Το ενδεχόμενο να στηθούν και τρίτες κάλπες σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου άφησε ανοιχτό το πρωί του Σαββάτου (27/5) ο Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Όλα τα κόμματα λένε όχι σε συνεργασία και επομένως το θέμα είναι όχι το τι θέλουμε. Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, πάμε υποχρεωτικά σε τρίτες κάλπες», υπογράμμισε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως πίσω από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται ένας βαθύτερος λόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην κορυφή επειδή υπήρξε γέννημα της αντιμνημονιακής περιόδου, ωστόσο πλέον το κόμμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και να εκφράσει τις νέες ανάγκες της κοινωνίας. Καθώς βαδίζουμε σε μία άλλη εποχή, δεν έχει η κοινωνία ανάγκη για τέτοιου είδους φυσιογνωμία».

«Αρκετοί περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά, αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη συντριπτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας: «Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά. Αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό