Home Κόσμος «Εάν βγούμε τρίτοι έχουμε θέμα»

«Εάν βγούμε τρίτοι έχουμε θέμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

O ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για τις επερχόμενες κάλπες, Νίκος Παπανδρέου, έδωσε μια απάντηση που θα συζητηθεί στο ερώτημα αν θα υπάρξουν συνέπειες στο κόμμα, στην περίπτωση που δεν καταφέρει να καταλάβει τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.

Όπως είπε με νόημα «Αν βγούμε τρίτοι, έχουμε θέμα», αλλά απέφυγε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και να αναφερθεί ανοικτά σε ζήτημα ηγεσίας. Εκτίμησε ωστόσο ότι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις δεν είναι μεγάλη και μπορεί να καλυφθεί τον μήνα που απομένει μέχρι τις κάλπες.

«Αν βγούμε δεύτεροι μπορούμε να οδηγήσουμε τα πράγματα σε μια πραγματική κεντροαριστερά» δήλωσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7 και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρές προτάσεις που δεν υπάρχουν από την άλλη πλευρά, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7, άσκησε κριτική για τη στάση του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το άρθρο 16 τονίζοντας πως δεν δόθηκε καθαρό μήνυμα σε σχέση με τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Μάλιστα, δήλωσε πως είναι υπέρ της αλλαγής του άρθρου 16 για τα ελληνικά πανεπιστήμια με την προϋπόθεση να έρθουν αξιόλογα ιδρύματα στη χώρα. 

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Νίκος Παπανδρέου ανέφερε πως «Ο πρόεδρος τον ήξερε και τον επέλεξε».

Ο ίδιος πάντως τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρές προτάσεις που δεν υπάρχουν από την άλλη πλευρά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version