20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα της επόμενης μέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: ‘Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;’, ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, με την ευκαιρία των συμβολικών συγκεντρώσεων των σωματείων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και προσέθεσε: «Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη. Καλό κουράγιο σε όλους και όλες».

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κατέθεσε το πρωί στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, από όπου δήλωσε: «Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τους φασίστες κατακτητές, εδώ στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά του 1944. Συνεχίζουμε τον αγώνα τους, συνεχίζουμε για τα ιδανικά τους, μέχρι την οριστική ανατροπή του καπιταλισμού, γέννημα θρέμμα του οποίου είναι ο φασισμός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό