24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δώρο 2 smartphone Samsung Galaxy, με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE 10GB

Ειδήσεις Ελλάδα

Η WIND γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή με ένα μοναδικό….διπλό δώρο για όλες τις νέες συνδέσεις WIND ONE 10GB. Συγκεκριμένα έως και την επόμενη Παρασκευή 19/03 οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της προσφοράς της WIND για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή όπου με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE 10 GB μπορούν να πάρουν δώρο συνολικής αξίας €390, ένα smartphone Samsung Galaxy A21s 64GB & ένα smartphone Samsung Galaxy A02s 32GB.

Με το WIND ONE 10GB οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαύσουν
Σταθερό Internet | Πραγματικές ταχύτητες έως 100Mbps
Σταθερή Τηλεφωνία | Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, Απεριόριστα, λεπτά προς κινητά
Κινητή Τηλεφωνία | 10GB Μobile Ιnternet, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, Απεριόριστα SMS προς όλους
Να συνδυάσουν το πρόγραμμά τους με WIND VISION και πλούσιες επιλογές περιεχομένου

Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, απεριόριστη ομιλία με όλη την οικογένεια και πολλά άλλα.

Η προσφορά αφορά νέα ενεργοποίηση κινητής σε συνδυασμό με νέα ενεργοποίηση σταθερής. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή από την WIND στο 13800, στο wind.gr και στα καταστήματα WIND.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό