27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δώδεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στον Λαγανά

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο υλοποίησης του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας, για αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τον έλεγχο λειτουργίας των καταστημάτων και τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων που αναπτύχθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη, σε περιοχές του νησιού όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας, ελέγχθηκαν 196 άτομα και 170 οχήματα, προσήχθησαν 20 άτομα και συνελήφθησαν 12 άτομα, στην περιοχή του Λαγανά.

Οι συλλήψεις αφορούσαν:

2 για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης4 για ηχορύπανσημία διατάραξη κοινής ησυχίας3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησηςμία για μέθη καιμία για επικίνδυνη οδήγηση.

Επιπλέον, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Τροχαίας, για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων-αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών, βεβαιώθηκαν συνολικά 67 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων 35 στον Λαγανά, και επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Οι παραβάσεις, αφορούσαν:

10 για υπερβολική ταχύτητα10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους3 για μέθημία για επικίνδυνη οδήγηση και43 για παράνομες σταθμεύσεις.

Τέλος, για τις παραβάσεις αυτές ακινητοποιήθηκαν συνολικά 13 οχήματα, για περιπτώσεις μέθης και μη χρήσης προστατευτικού κράνους.

Χρυσοχοΐδης από Ζάκυνθο: Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ασφάλεια

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό