24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δώδεκα “θηρία” συμμετέχουν στη μεγαλύτερη κόντρα στον κόσμο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δώδεκα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα παίρνουν μέρος στην καθιερωμένη ετήσια μεγάλη κόντρα, που διοργανώνει το Motor Trend στον τεράστιο διάδρομο της Vandenberg Air Force Base.

Φέτος, στη γραμμή εκκίνησης του ένατου «World’s Greatest Drag Race», βρίσκονται η Toyota Supra, η BMW M2 Competition, η Ford Mustang Shelby GT350, η Porsche 911 Carrera 4S, η BMW 850i xDrive, η Bentley Continental GT, η Lamborghini Urus, το Dodge Challenger Hellcat Red Eye, η Jaguar XE SV Project 8, η Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, η Aston Martin DBS Superleggera και η McLaren Senna.

Η McLaren Senna είναι το δυνατότερο supercar της ομάδας και είναι μάλλον προφανές ότι θα νικήσει. Η ισχύς της προέρχεται από ένα V8 biturbo, 4.0-λίτρων κινητήρα, που αποδίδει 800 ίππους και 800 Nm ροπής, καθιστώντας τη Senna ικανή να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα και από τα 0-200- km/h σε μόλις 6,8 δευτερόλεπτα.

Η πραγματική μάχη που πρέπει να προσέξουμε, είναι πίσω από τη Senna, καθώς υπάρχουν αυτοκίνητα ικανά να κάνουν το 400άρι σε 11 δευτερόλεπτα. Είναι η Lamborghini Urus, η Bentley Continental GT, η Jaguar XE SV Project 8 και το Dodge Challenger Hellcat Red Eye.

Comments comments

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό