26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δύσκολη νίκη ο Τσιτσιπάς (2-0 τον Νισικόρι) και πρόκριση στους «32» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα… χρειάστηκε, αλλά κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση του Κέι Νισικόρι και να νικήσει με 2-0 σετ (7-6 (6), 6-4). Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε πολύ από τον Ιάπωνα, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 153η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρώτο σετ πήγε… «μία σου και μία μου», αφού αμφότεροι δεν έχασαν κανένα σετ με τα games στο 6-6 οι δύο τενίστες πήγαν στο tiebreak. Εκεί, ο Τσιτσιπάς διατήρησε την ψυχραιμία του κι έσπασε δύο φορές το σερβίς του Νισικόρι, εξασφαλίζοντας το πρώτο σετ στο ματς.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε καλύτερη διαχείριση και βρήκε περισσότερες λύσεις απέναντι στο σερβίς του Νισικόρι. Ο Έλληνας τενίστας το έσπασε για να πάρει προβάδισμα με 5-3 games, φτάνοντας πιο εύκολα στην εξασφάλιση του δεύτερου σετ και τελικά της νίκης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» τον Αλεξάντρε Μίλερ (νο.74 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Γάλλος τενίστας πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στον προηγούμενο γύρο, αφού απέκλεισε τον Καναδό Φέλιξ Όγκερ-Αλιασίμ (νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης).

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ενδέχεται να αποτελέσει το «εμπόδιο» του Τσιτσιπά στους «16», εφόσον φυσικά περάσει ο Έλληνας τενίστας, ενώ αν προκριθεί και στα προημιτελικά, το όνομα του Γιανίκ Σινέρ είναι αυτό που ξεχωρίζει από την πάνω μεριά του bracket για ενδεχόμενο αντίπαλο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό