22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για την Ανίτα Μπράντ – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, 18:30

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ανίτα Μπραντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Αννίτα Μπραντ δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον πατέρα της.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Ανίτα Μπραντ.

Επιπλέον σε άλλο σημείο του κειμένου εξήγησε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα social media λέγοντας πως:

“Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό