16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δύσκολα τον Ιωνικό ο Άρης, τίμησαν τη μνήμη του Άλκη – Τα highlights κι η βαθμολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Basket League: Δείτε τα highlights των αγώνων της 15ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης έκανε σερί 8-0 και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση (79-75) του μαχητικού Ιωνικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Οι «κίτρινοι» πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά έκαναν σημαντικό βήμα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις περιπέτειες όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε 21 πόντους από τα 10 λάθη των αντιπάλων τους και βρήκε 38 μέσα από τη ρακέτα.

Οι αγώνες του Σαββάτου

Η Λάρισα εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες που είχε η ΑΕΚ και πήρε μεγάλη νίκη (82-65) στη μάχη που δίνει για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγάλη ενέργεια και πείσμα, τα οποία δεν κατάφερε να «ματσάρουν» οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έπαιξαν χωρίς τους Παππά, Ανγκόλα και Ράουτινς.

Ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος αποβλήθηκε στο 36ο λεπτό, περιμένει την ενσωμάτωση του Κιθ Λάνγκφορντ ενόψει και του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένταση υπήρχε και μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό της Νεάπολης.

Ο Κολοσσός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στην μεγάλη μάχη που έγινε στην Περιβόλα. Οι «θαλασσί» λύγισαν 80-76 τον Απόλλων, με τον Σον Μίλερ να σημειώνει δύο μεγάλα καλάθια στα τελευταία δευτερόλεπτα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» τα δύο λάθη του Νίκου Δίπλαρου σε κρίσιμα σημεία.

Στο Περιστέρι, η τοπική ομάδα αγχώθηκε κόντρα στον αξιόμαχο Ηρακλή, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 71-68. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Τόμας Γκιέλο (19π. με 5/10τρ.), ενώ τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ έκανε ο Τσαντ Μπράουν (βλ. 12).

Αγωνιστική αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Να θυμίσουμε ότι η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας εντός και εκτός των γηπέδων.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Με την ευχή ο 19χρονος Άλκη Καμπανός να είναι το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις σε όλους τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος και στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ηρακλής που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου:

Στην παρουσίαση των πεντάδων οι 10 παίκτες θα κρατήσουν πανό με τα τελευταία λόγια του Άλκη («Σας Παρακαλώ Μη Με Χτυπάτε Άλλο»).

Οι αγώνες θα διακοπούν στο 19ο λεπτό και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Κατά τη διάρκεια του 1’ λεπτού σιγής, θα προβάλλεται στα led στη μνήμη του Άλκη».

PHOTO

Photo 1/3

Η βαθμολογία της Basket League : esake.gr

Photo 2/3

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της 15ης αγωνιστικής : esake.gr

Photo 3/3

Το εξ αναβολής ματς για τη 13η αγωνιστική : esake.gr

TA HIGHLIGHTS

Κυριακή (13/2)

ΠΑΟΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Αναβλήθηκε)

ΑΡΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 79-75

Σάββατο (12/2)

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ 82-65

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ 71-68

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΚΟΛΟΣΣΟΣ 76-80

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Super League: Τα highlights κι η βαθμολογία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό