24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο φίλαθλοι της Εφές μέσα στους ερυθρόλευκους οπαδούς

Ειδήσεις Ελλάδα

FINAL FOUR 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
19.05.2022 | 18:39

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέκλυσαν την Stark Arena για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, ενώ δύο οπαδοί της Εφές βρέθηκαν μέσα στο κατακόκκινο πλήθος.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήραν τις θέσεις του στην Stark Arena για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague απέναντι στην Αναντολού Εφές (19/5, 19:00, Novasports Prime, LIVE από το Match Center του SPORT24).

Το κλίμα στις κερκίδες είναι πάρα πολύ καλό, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται μαζί στις εξέδρες της Stark Arena. Μάλιστα, φωτογραφία της Eurokinissi δείχνει δύο φιλάθλους της τουρκικής ομάδας να είναι εν μέσω του κατακόκκινου πλήθους.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό