20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο μέρες μετά τα 1α γενέθλια της Sienna, η Αθηνά Οικονομάκου εκμυστηρεύτηκε τι κοινό έχουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φωτογραφία της κόρης έδειξε την ένοχη απόλαυση της μαμάς.

Τα πρώτα γενέθλια του παιδιού είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο γεγονός για κάθε γονιό. Ένας ολόκληρος χρόνος ολοκληρώνεται από τη στιγμή που κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του και γι’ αυτό και θέλει να το γιορτάσει με μεγαλοπρέπεια.

Δύο μέρες πριν, στις 9 Ιουνίου, η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Sienna, έγινε ενός έτους και η ηθοποιός το γιόρτασε με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση. Δύο μέρες μετά, η 36χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το κοινό που έχουν μαμά και κόρη.

Η ανάρτηση για τα 1α γενέθλια της Siennahttps://www.instagram.com/p/Cek2K3vNHi_

«Σ´ευχαριστώ που με επέλεξες, μικρή μου Σιέννα! Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να εκφράσουν αυτά που νιώθω… μόνο δυο λέξεις… ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση!Αχ πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε παιδιά; Δεν το χωράει ο νούς μου… πότε γέννησα-πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος 😌Εύχομαι υγεία & ευτυχία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου ♥️#1yearold #birthdaygirl #SiennasFirstBirthday #birthdayparty #9thofJune #mybabygirl #sienna #mysweetheart», έγραψε.

Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της έχει γενέθλια και το μήνυμα της ηθοποιού είναι το mood κάθε νέας μαμάς

Στη συνέχεια, η Οικονομάκου μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλια της μικρής.

Το κοινό που έχει η Αθηνά Οικονομάκου με την κόρη της

Σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, η ηθοποιός έκανε ένα στόρι με το οποίο μοιράζεται με τους φανς της το κοινό που έχει με τη Sienna. Αυτό έγινε σαφώς σε ένα πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, όμως, ψέματα δε θα πούμε, την καταλαβαίνουμε.

Στη φωτογραφία εικονίζεται η Sienna να κρατάει στα χέρια της μία τηγανητή πατάτα, ενώ το σχόλιο της Οικονομάκου λέει: «Παιδί μου σίγουρα», υποδηλώνοντας ότι είναι φαν του συγκεκριμένου φαγητού.

Δεν είναι ότι μας εκπλήσσει που οι τηγανητές πατάτες είναι η ένοχη απόλαυση της ηθοποιού, βέβαια. Και ποιου δεν είναι;



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό