26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δύο ακόμη προσαγωγές στη γέφυρα της Ριζούπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε προσαγωγές δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ το απόγευμα της Τετάρτης (29/5).

Ειδικότερα, τα δύο άτομα ηλικίας 16 ετών φέρονται να πετούσαν πέτρες σε συρμούς του ΗΣΑΠ από τη γέφυρα της Ριζούπολης με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν και να προχωρούν στην προσαγωγή τους.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί μια σύλληψη ενός 48χρονου που εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη συμβολή Δεκελείας και Φωκών και κατά τον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του μαχαίρι.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεταμόρφωσης όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος είχε μαζί του μπρελόκ, που έγραφε πάνω μήνυμα κατά του Ολυμπιακού καθώς και ένα μπρελόκ της ΑΕΚ, ενώ έφερε και τατουάζ της ΑΕΚ.

Ακυρώθηκαν 300 εισιτήρια

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με φόντο το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00, COSMOTE TV, MEGA) με στόχο την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής του UEFA Europa Conference League.

Παρ΄όλα αυτά, συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα με τις τελευταίες εξελίξεις, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα που θα λάβει χώρα στην «ΟΠΑΠ Arena».

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό