27.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύο ακόμα γκολ από τον ασταμάτητο Γιακουμάκη και το «σε αγαπώ» των μεξικάνικων πρωτοσέλιδων [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η θητεία του Γιώργου Γιακουμάκη στο Μεξικό πηγαίνει περίφημα και το απέδειξε με μια νέα σπουδαία εμφάνιση, συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο» νίκης.

Ο Έλληνας στράικερ πέτυχε δύο γκολ στην επικράτηση με 4-2 μέσα στην έδρα της Πατσούκα για την 10η αγωνιστική του μεξικανικού πρωταθλήματος, ώστε η Κρουζ Αζούλ να φτάσει στη συγκομιδή των 25 βαθμών, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τους ανταγωνιστές της.

Μετά τη νέα καλή εμφάνιση, ο Γιακουμάκης έφτασε τα 5 γκολ σε σύνολο 8 εμφανίσεων με τη φανέλα της μεξικάνικης ομάδας, ενώ αριθμεί και 3 ασίστ. Οι πολύ καλοί αριθμοί του, μόνο απαρατήρητοι δεν έχουν περάσει και ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση όχι μόνο από τους φιλάθλους αλλά και από τον αθλητικό Τύπο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο πρωτοσέλιδο της «Record» του Μεξικού ήταν αφιερωμένο στον διεθνή σέντερ φορ, με ένα «Σε αγαπώ» στα ελληνικά να δεσπόζει στον τίτλο. «Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Ελληνας Γιακουμάλης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Φαβαρέλι» ανέγραφε χαρακτηριστικά το μεξικάνικο πρωτοσέλιδο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιακουμάκη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό