22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δόξα Δράμας:Φιλική νίκη με Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, η Δόξα Δράμας επιβλήθηκε με 1-0 του ανταγωνιστικού Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, σε εκτός έδρας φιλικό το Σάββατο.

Το μοναδικό γκολ των “Μαυραετών” πέτυχε στο 75΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος, με απευθείας χτύπημα φάουλ στο “Γ” της αντίπαλης εστίας.

Η Δόξα Δράμας δημιούργησε φάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν ο Λευτέρης Τοπαλίδης (άλλοτε γκολκίπερ της Δόξας) κατέβασε τα ρολά, μέχρι να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Τραυματίας για τη Δόξα αποχώρησε και ο Θωμάς Καραγιάννης (διάστρεμμα στον αστράγαλο), με τον Χρήστο Ελέζι να περνά στη θέση του στο 20΄.

Ο τελευταίος επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του, όπως και ο Χρήστος Οικονομίδης, ενώ στα κέρδη του φιλικού ήταν και η μεγάλη χρονικά συμμετοχή του Ντάβιντ Τζούρακ.

Μετά από ένα ημίχρονο με το Νέστο Χρυσούπολης, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έπαιξε 86΄, κερδίζοντας έδαφος στο θέμα προσαρμογής και ομαλής “εισόδου” και ένταξης στο σύνολο, αλλά και απόκτησης ρυθμού.

Ευκαιρίες για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έχασαν οι Πάβλιτς (7′), Β. Παπαδόπουλος (11′), Τζούρακ (25′), Οικονομίδης (30΄), Ελέζι (35΄, “έγλυψε” το δοκάρι), σε ένα παραγωγικό ημίχρονο από πλευράς φάσεων.

Στο δεύτερο “μισό”, η Δόξα Δράμας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κινδύνεψε σημαντικά, με εξαίρεση δυο φάσεις των γηπεδούχων με Σαλπιγγίδη και Πιπερτζή, και έφτασε στο γκολ της νίκης στο 75΄.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Τοπαλίδης, Τραχανάς, Αναστασιάδης, Τουρασανίδης, Παυλίδης, Δαγκούλης, Κακουλίδης, Τσολακίδης, Πιπερτζής, Τοπάλι, Σαλπιγγίδης. Έπαιξαν και οι Νομικός, Γιάνα, Μοσχόπουλος, Πέτκος, Κ. Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Μηλιάδης, Αραμπατζής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Πετρίδης (74΄ Κοντογιαννόπουλος), Στ. Θεοδοσιάδης, Μουτζούρης, Πανουργιάς (46΄ Καλλίδης), Μπαβέλης (64΄ Τάσιος), Καραγιάννης (20΄ λ.τ. Ελέζι), Οικονομίδης (46΄ Παπαϊωάννου), Τζούρακ (86΄ Ρούτσης), Β. Παπαδόπουλος (81΄ Ρεμπετσιώτης), Πάβλιτς (66΄ Χατζηκυριάκου).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό