16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δόμνα Μιχαηλίδου υπερ Έφης Αχτσιόγλου: Έχω πιο χοντρά μπράτσα – Αυτό δεν επηρεάζει κανέναν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αναρτήσεις πολιτικών για τα επικριτικά σχόλια χρηστών του Twitter σχετικά με την εμφάνισή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου.

Την στήριξή τους στα επικριτικά σχόλια χρηστών του Twitter σχετικά με την εμφάνισή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου εξέφρασαν αρκετοί πολιτικοί. 

Μεταξύ αυτών που υπερασπίστηκαν την Έφη Αχτσιόγλου δημόσια βρέθηκε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία της με τη βουλευτή και τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω».

Αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει νωρίτερα και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

“Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Την κα Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!” σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 22, 2022

“Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα” εγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Twitter.

Η @E_Achtsioglou το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα.

— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) June 22, 2022

Την δική της απάντηση έδωσε και η ίδια. 

Σε δύο tweet η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρει:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά».

«Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά.

— Έφη Αχτσιόγλου (@E_Achtsioglou) June 22, 2022

Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους.Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.

— Έφη Αχτσιόγλου (@E_Achtsioglou) June 22, 2022

Τα σχόλια έγιναν με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο η κ. Αχτσιόγλου επέκρινε την κυβέρνηση για τα επιδόματα για τα καύσιμα. Όμως αρκετοί χρήστες σχολίασαν κακόβουλα ότι η ίδια έδειχνε στο βίντεο ταλαιπωρημένη, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τα συγκεκριμένα σχόλια ως σεξιστικά. 

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγιναν γονείς, για πρώτη φορά, πέρυσι τον Ιούλιο όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό