17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δωρεές από την εταιρεία της Cosco

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δύο δωρεές προχώρησε το τελευταίο διάστημα η εταιρεία της Cosco, ΣΕΠ Α.Ε., που διαχειρίζεται τους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ. Ειδικότερα την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, τις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ επισκέφτηκε η διοίκηση του Πανελληνίου  Συλλόγου  Αγάπη Φροντίδα Ζωή.

Η ΣΕΠ, αγκαλιάζοντας την αποστολή του Συλλόγου που εδρεύει στο Πέραμα, δώρισε 20.000 ευρώ για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για άτομα με αναπηρία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΕΠ  Zhang Anming, καλωσορίζοντας, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή στη σκληρή δουλειά του Συλλόγου και ότι η PCT θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες για την παροχή ποιότητας ζωής σε άτομα με αναπηρία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ουρανία Αθανασοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της ΣΕΠ για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια στήριξης των ατόμων με αναπηρία, ανακουφίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χωρίς τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό.

Την ίδια μέρα η ΣΕΠ δώρισε ακόμα 20.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των παιδιών κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων (από 6 ετών έως 18 ετών).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΕΠ . Zhang Anming, στο καλωσόρισμά του, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή στο εξαιρετικό έργο του Ιδρύματος της χώρας και ότι η PCT θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των παιδιών και την εκπαίδευσή τους.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΣΕΠ για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια υποστήριξης με απαράμιλλη στοργή και αγάπη αληθινού γονέα, των κοριτσιών από την ηλικία των έξι έως την ηλικία των 18 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό