24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δωρεά που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ από το Ίδρυμα «Ντιρκ Νοβίτσκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποσό που ξεπερνά τις 100.000 δολάρια προσέφερε το ίδρυμα «Ντιρκ Νοβίτσκι» σε οργανισμούς στο Βόρειο Τέξας με στόχο την υποστήριξη όσων έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό, αλλά και ευπαθών ομάδων. 

Συγκεκριμένα το ποσό αυτό διατέθηκε στη «North Texas Food Bank», η οποία θα το χρησιμοποιήσει για να προσφέρει 14.000 γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη. 

Επίσης, το ίδρυμα προχώρησε σε επιπλέον δωρεά 25.000 δολαρίων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση κατά της φτώχειας «CitySquare», ενώ διέθεσε 10.000 δολάρια στην «Hope Supply Co», προκειμένου να αγοραστούν είδη που χρησιμοποιούνται για να καλυφθούν ανάγκες σε μωρά, αλλά και σε άτομα της τρίτης ηλικίας.   

Ο σπουδαίος Γερμανός NBAer, Ντιρκ Νοβίτσκι, με άλλους πρώην συμπαίκτες του στο Ντάλας προπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό γευμάτων και δείπνων σε τοπικά εστιατόρια της αμερικανικής πόλης, προκειμένουν να τραφούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» στις νοσοκομειακές μονάδες της πόλης, αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό που έχει επιφορτιστεί με τη διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό