26.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυτική Όχθη: Βίντεο με ισραηλινούς στρατιώτες πετούν σορούς Παλαιστίνιων από τις ταράτσες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα πολύ σκληρό βίντεο από τη Δυτική Όχθη και συγκεκριμένα από την κατεχόμενη πόλη Qabatiya.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από ξένα πρακτορεία ειδήσεων, το Associated Press και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Είναι σε μία πόλη στην Δυτική Όχθη και όχι στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα απεικονίζονται Ισραηλινοί στρατιώτες να σκοτώνουν Παλαιστίνιους, και να σπρώχνουν τις σορούς από μια ταράτσα, σε μια επιδρομή που σκότωσε τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιους.

Την ίδια ώρα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι δυνάμεις του εξαπέλυσαν ένα «στοχευμένο πλήγμα» στη Βηρυτό, με δύο πηγές ασφαλείας να δηλώνουν στο Reuters ότι ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός είχε στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ.

Λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες από τον βομβαρδισμό, με το υπουργείο υγείας να επιβεβαιώνει -μέχρι στιγμής- τρεις θανάτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της ισραηλινής επίθεσης ήταν ο Ibrahim Aqil, επικεφαλής του τμήματος ειδικών επιχειρησέων της Χεζμπολάχ.

«Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε στοχευμένο πλήγμα στη Βηρυτό», ανακοίνωσε ο στρατός, χωρίς να διευκρινιστεί η φύση αυτού του πλήγματος ή τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jadeed μετέδωσε εικόνες από κατεστραμμένα αυτοκίνητα, απορρίμματα στους δρόμους μετά την ισραηλινή επιδρομή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό