24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά… πάτησε γκάζι στο τέλος ο Τσιτσιπάς και κέρδισε 2-1 τον Μπεργκς []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να ζορίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Ζίζου Μπεργκς και σε ένα εξαιρετικό ματς, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με 2-1 σετ (7-6, 1-6, 6-1).

Ανταγωνιστικό πρώτο σετ, αλλά επικράτηση για τον Στέφανο

Μεγάλη μάχη στην αρχή του αγώνα, με τους δύο αντιπάλους να υπερασπίζονται τα σερβίς τους. Το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τον Τσιτσιπά να είναι ωστόσο αυτός που χαμογέλασε, καθώς στο tie break, μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 6-5 και μαζί το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Μπεργκς είχε μπει… φουριόζος, καθώς είχε προηγηθεί με 3-0 games, με τον Στέφανο να μειώνει. Ο Βέλγος είχε βρει τον ρυθμό του και με τρία σερί κερδισμένα games, έκανε το 6-1 και ισοφάρισε το ματς σε 1-1 σετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο. Στο τρίτο σετ μπήκε με αέρα νικητή και κάνοντας μία απίθανη εμφάνιση, ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0. Ο Μπεργκς κατάφερε να πάρει ένα game, αλλά η μεγάλη πρόκριση ήρθε για τον Τσιτσιπά, ο οποίος έκανε το 6-1, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και πανηγύρισε έντονα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό