25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυσάρεστη εξέλιξη για όσους δεν θέλουν διαφημίσεις στο Netflix

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Netflix εφαρμόζει περαιτέρω αλλαγές στις επιλογές συνδρομής της, και αυτό περιλαμβάνει τη σταδιακή κατάργηση του φθηνότερου πακέτου χωρίς διαφημίσεις. Κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, το Netflix έχει αρχίσει να ζητά από τους υφιστάμενους συνδρομητές να αλλάξουν πλάνο για να διατηρήσουν τη συνδρομή τους. Το Netflix είχε καταργήσει το συγκεκριμένο πακέτο για τους νέους και τους επιστρέφοντες συνδρομητές το 2023, και τώρα επηρεάζονται και οι υφιστάμενοι συνδρομητές.

Στο Reddit, ένας χρήστης κατήγγειλε ότι έλαβε ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρεται ότι η τελευταία ημέρα για να παρακολουθήσει Netflix με το υπάρχον πλάνο του είναι η 13η Ιουλίου. “Επιλέξτε ένα νέο πρόγραμμα για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε”. Τα μέλη του υπάρχοντος βασικού πακέτου των 10 δολαρίων/μήνα καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του πακέτου με διαφημίσεις των 7 δολαρίων/μήνα, αλλά η φθηνότερη επιλογή χωρίς διαφημίσεις φτάνει πλέον στα 15,50 δολάρια ή 23 δολάρια για το πακέτο 4K!

Τίποτα από αυτά δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η Netflix ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα καταργήσει το βασικό πακέτο για τους υφιστάμενους συνδρομητές μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2024, αρχής γενομένης από τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να το υλοποιήσει και μένει να δούμε πότε θα φτάσει η νέα πολιτική και στη χώρα μας.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό